Blir ny divisjonsdirektør Byggautomasjon

 
Blir ny divisjonsdirektør ByggautomasjonBildet: Per Arve Ekle
Per Arve Ekle (47) blir ny divisjonsdirektør for Byggautomasjon i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. april.

Ekle er utdannet elektroingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (1992), med påbygning i økonomi og administrasjon fra samme sted (1996). Han har lang erfaring fra ulike stillinger i Siemens i Norge, blant annet som regionsdirektør Nord i Siemens Building Technologies. Han går til GK fra stilling som leder for prosjekt- og servicevirksomheten i Siemens Building Technologies.

– Vi ser fram til å få Per Arve Ekle med på laget. Energieffektivisering, automatisering og digitalisering er viktige endringsdrivere i samfunnet. For GK betyr dette store muligheter for utvikling av marked og tjenestetilbud, og vi har som mål å være ledende innen digitalisering og automatisering av bygg. Per Arve er en svært kunnskapsrik og kompetent leder og lagspiller med lang erfaring fra bransjen, og jeg er trygg på at han vil bidra til å realisere vårt potensial, sier konsernsjef i GK Gruppen, Kim Robert Lisø i en pressemelding.

– Jeg ser fram til å bidra i etableringen av GK Byggautomasjon som egen divisjon, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven, sier Per Arve Ekle.
Ekle vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Han tiltrer stillingen 1. april og får kontorsted i Trondheim.

GK Inneklima er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner som leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, energi og byggautomasjon. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag 1100 ansatte fordelt på fire regioner og 39 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs virksomhet i Danmark og Sverige. Divisjon Byggautomasjon blir organisert som en landsdekkende divisjon i GK Inneklima og omfatter 182 medarbeidere fordelt på 11 avdelinger i Norge, med 4 distriktssjefer som rapporterer til divisjonsdirektør.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår