Et nyttårsforsett endelig realisert

 
Et nyttårsforsett endelig realisertBildet: Unge arkitekter lytter oppmerksomt til Erik Hansen i Villeroy og Boch når han gir en innføring i «glade farger» i Artis-kolleksjonen. Foto: Odd Borgestrand
ARCHITECHT@WORK 2021: -Vi har snakket om det i mange år, at vi skal komme i tettere dialog med arkitektene. Det har på en måte vært et nyttårsforsett, men nå er vi endelig her, og det har vært en fin opplevelse.


Av Odd Borgestrand

Det sier Eirik Hansen, mangeårig selger for nettopp Villeroy og Boch i Norge.
- Vi innrømmer at vi har vært for dårlig på kommunikasjon med arkitektene, selv om vi har en rekke arkitekter som gjerne benytter våre produkter og som beskriver Villeroy & Boch i sine prosjekter. Jeg ser at potensialet kunne vært betydelig større enn det er i dag, men det er de daglige ordrene fra rørleggere og grossister som tar det meste av tiden vår, sier han.

- Deltakelsen på dette arrangementet er en test for oss. Har vi noe å hente her, eller er det de tradisjonelle messene som fortsatt skal være vår arena. Vi skal ikke trekke noen konklusjoner etter to dager på Lillestrøm, men dette messekonseptet er uansett innbydende og spennende.  Antall besøkende er noe mindre enn forventet, men på den annen side kan vi gå mer i dybden med de som besøker oss, sier Hansen.

Sterk merkevare
- Jeg tror det er viktig at arkitektene ser logoen vår. Den kjenner de igjen, for selskapet har eksistert i 250 år og er et fortsatt et sterkt merkenavn i bransjen.  
Med den begrensede plassen som alle utstillere på årets messe må forholde seg til har Hansen valgt å konsentrere blikkfanget på Artis-kolleksjonen fra Villeroy & Boch. De runde servantene har fått en ny fargeplett av den danske designeren Gesa Hansen. Hun vet hva farger betyr for folk, og mener farge gir liv til alle rom i hjemmet, inkludert badet. Villeroy & Boch har lenge arbeidet med sterke farger som gjør det mulig å skape uttrykksfulle baderom for alle, uansett oppfatning og smak.

God dialog
- Vi vil gjerne sette farge på restauranter og hoteller. Når du kommer inn på et hotellrom og ser en rund, gul eller burgunderrød servant på badet, da vil du huske at dette var et spesielt hotell. Jeg tror gjestene blir glad over å se noe annerledes og oppkvikkende. Det er her arkitektene kommer inn i bildet. Oppnår vi god dialog med arkitekter som skal prosjektere hoteller de neste årene så har vi oppnådd det vi ønsker med denne messa, sier en åpen selger for Villeroy & Boch. 
- Servantene fra Artis -kolleksjonen fra Villeroy & Boch tiltrakk seg en rekke arkitekter og studenter med sin spesielt delikate sanitære keramikk laget av TitanCeram.  Alle servantene er hvite innvendig, men med en annerledes «look», mener Hansen.

Fra Lillestrøm til Frankfurt
Han innrømmer at det er et stort sprang fra ISH i Frankfurt med 200.000 besøkende til arkitekt-messe på Lillestrøm med et tusentalls inviterte.  
- Minuset med ISH er at det er altfor få norske kunder som tar turen. Jeg kunne ønsket meg 100 norske rørleggerbedrifter på besøk i Frankfurt i mars 2023, men nå er det både Bygg Reis Deg i høst og VVS-dagene i 2022 før neste ISH, så vi skal nok være synlig i markedet uansett, sier Erik Hansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår