Flexit innvier sine nye lokaler

 
Flexit innvier sine nye lokalerKnut Skogstad (Adm.dir Flexit), Mikael Damberg (Innovasjon- og næringsminister) og Ulf Jonsson( Platschef Flexit).
Økt fokus på inneklima og energisparing gjør at Flexit har utvidet fabrikken i Töcksfors. Nye produktlanseringer og en økt tilstedeværelse i det svenske markedet har skapt behov for større produksjonslokaler og flere ansatte.

Fabrikken på 8000 kvadratmeter ble ferdigstilt i 2012. Nå har ytterligere 2400 kvadratmeter, pluss kontorlokaler med plass til 28 ansatte, blitt innviet av den svenske Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg.

På onsdag forrige uke innviet Flexit nye 2400 kvadratmeter på fabrikken og 28 nye kontorplasser. Dette er en investering på 32 millioner kroner. Den svenske ministeren Mikael Damberg klippet båndet og det ble servert kake til mer enn 100 personer som deltok på markeringen.

Flexit presenterte også en av de nye produktene som vil bli produsert i de nye lokalene.
Flexit Eco Nordic er et nytt produkt som kombinerer ventilasjon, varme og varmtvann. Et fremtidsrettet produkt med fokus på lav energibruk.
Boliger blir stadig tettere og bedre isolert, og produktet er utviklet for at varmen skal gjenbrukes til oppvarming av boligen og til oppvarming av varmtvann.
Produktet er modulbasert for enkel håndtering og installasjon. Det har roterende varmevekslere og er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Produktet har naturlig kjølemedium, CO2, er energieffektivt, miljøvennlig og gir et godt inneklima.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår