Fornøyd med årets Eliade

 
Fornøyd med årets EliadeBildet: Prosjektdirektør Nils-Erik Magnell har aldri fått så mange positive tilbakemeldinger fra Eliade-utstillerne som i år (Foto: John Petter Reinertsen)
- Jeg har aldri fått så mange positive tilbakemeldinger fra utstillerne, sier Nils-Erik Magnell. Prosjektdirektøren for Eliaden smiler tross svak nedgang i antall besøkende.

- Vi har utviklet messekonseptet for å gi både utstillere og besøkende et best mulig utbytte av Eliaden. De korte timelange seminarene i samarbeid med utstillerne har vært vellykket. På mange av dem har det vært veldig godt besøk. De besøkende forventer ikke bare å treffe hverandre, men også å få et godt faglig utbytte.

- Det Ifea og automatiseringsbransjen og EIF og elektronikkbransjen har gjort med sine møteplasser har bidratt til å gi de besøkende innen disse områdene det faglige utbyttet de forventer. Fagmiljøene kan ha ulike behov. Det må vi kartlegge videre slik at både besøkende og utstillere får et enda bedre utbytte av Eliaden. Kunsten er å behandle alle likt, men på ulike måter, sier Magnell.

- På energiområdet har det vært en nedgang i antall utstillere. Det er synd. Vår oppgave blir å vise at dette fagområdet er tjent med Eliaden som et helhetlig tilbud til bransjen. Når vi får gravd oss ned i besøksstatistikken, antar jeg at nedgangen i besøket har en sammenheng med energiområdet, sier han.

- Konferansen Energismarte byer ble den møteplassen vi ønsket oss. Her kom også deltakere som har stor innflytelse på samspillet i prosessene. De som ikke er så opptatt av de tekniske detaljene, men av løsningene, selv om det gjerne kunne kommet flere deltakere, var dette en god start, mener Magnell.

Magnell lover å videreutvikle dette konseptet. - Jeg vil takke alle utstillere. De har gjort en fabelaktig jobb med å formidle fag og teknologi. Jeg ønsker de velkommen tilbake i 2016.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår