Frico på Expo 2020

 
Frico på Expo 2020
Som offisiell sponsor for den svenske paviljongen ved Expo 2020 (1. okt. 2021–31. mars 2022) leverer Systemair og Frico avanserte HVAC-løsninger.

Med en verden som er på vei ut av den globale pandemien, skal 192 land delta i Expo2020, som arrangeres i Dubai i De forente arabiske emirater. Paviljongene har fått plass på et område som er dobbelt så stort som Monaco, og er inndelt i tre avdelinger: Opportunity (mulighet), Mobility (mobilitet) og Sustainability (bærekraft).

Den svenske paviljongen, som står i avdelingen for bærekraft, fokuserer på nye måter å bygge det smarte samfunnet på, inkludert emner som teknologi, livsvitenskap, neste generasjons transportløsninger, Industry 4.0, nye materialer, smarte byer og sirkulær, biobasert økonomi.

Mer informasjon finnes her: expo2020.systemair.com

Frico er den ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen vår foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår