Frico på Expo 2020

 
Frico på Expo 2020
Som offisiell sponsor for den svenske paviljongen ved Expo 2020 (1. okt. 2021–31. mars 2022) leverer Systemair og Frico avanserte HVAC-løsninger.

Med en verden som er på vei ut av den globale pandemien, skal 192 land delta i Expo2020, som arrangeres i Dubai i De forente arabiske emirater. Paviljongene har fått plass på et område som er dobbelt så stort som Monaco, og er inndelt i tre avdelinger: Opportunity (mulighet), Mobility (mobilitet) og Sustainability (bærekraft).

Den svenske paviljongen, som står i avdelingen for bærekraft, fokuserer på nye måter å bygge det smarte samfunnet på, inkludert emner som teknologi, livsvitenskap, neste generasjons transportløsninger, Industry 4.0, nye materialer, smarte byer og sirkulær, biobasert økonomi.

Mer informasjon finnes her: expo2020.systemair.com

Frico er den ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen vår foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår