Lanserer ny variant av AXOR Citterio

 
Lanserer ny variant av AXOR CitterioBildet: Vingegrepet fås også med den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen
Sammen med den italienske designeren Antonio Citterio kan AXOR nå presentere en ny variant i den ikoniske baderomskolleksjonen AXOR Citterio fra 2003.

AXOR Citterio inkluderer et stort utvalg av produkter og alternativer, inkludert armaturer med forskjellige grepsvarianter: Pin- og kryssgrep, det originale vingegrepet og et nytt vingegrep som er enda mer presist, intuitivt og enkelt å betjene.

- Den omfattende produktpaletten gjør det mulig å lage et vell av individuelle løsninger med et konsistent, geometrisk designspråk. AXOR Citterio er tilgjengelig i klassisk krom og en rekke eksklusive AXOR FinishPlus overflater, f.eks. polert sort krom og børstet gull-optikk. Vingegrepet fås også med den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen, skriver Hansgrohe Group i en pressemelding.

Design: geometrisk presisjon

- Med sin geometriske og monumentale presisjon gjenspeiler AXOR Citterio-kolleksjonen ånden i nyklassisistisk italiensk arkitektur. Produktkvaliteten kommer til uttrykk i de særegne, glatte overflatene og flytende overgangene, mens allsidigheten i designet gjenspeiles i et bemerkelsesverdig bredt produktspekter som inkluderer armaturer i forskjellige høyder og installasjonsvarianter, versjoner med forskjellige rosetter og tre grepsvarianter – pin-, kryss- eller vingegrep. Det nye "svevende" vingegrepet er enda enklere og mer presist å betjene og fører AXOR Citterio designspråket videre, samtidig som du kan velge den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen, heter det videre i pressemeldingen.

Stort utvalg for individuelle løsninger

AXOR Citterio kolleksjonen inneholder 70 produkter som muliggjør individuelle løsninger for enhver baderomsdesign - og det i et konsistent designspråk. Ved servanten tilbyr kolleksjonen 1-hulls og 3-hulls armaturer i forskjellige høyder samt 2-hulls og 3-hulls armaturer for veggmontering. For badekaret er en karsøyle med hånddusj og produkter for innebygd og utenpåliggende montering i vegg, kar- eller flisekant tilgjengelige. For dusjen fås en Showerpipe med termostat, termostater for innebygd og utenpåliggende montering og et antall stenge- og venderventiler. De mange alternativene for å velge en spesiell AXOR FinishPlus-overflate danner grunnlaget for å skape et individualisert baderomsmiljø.

De nye AXOR Citterio armaturene er godkjent for drikkevann i Norden og klare for salg.

Mer om AXOR Citterio


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår