Går av som Belimo-sjef

 
Går av som Belimo-sjefBildet: Johan Brevik (Foto: Bjørn Laberg)
Johan Brevik har besluttet å gå av som administrerende direktør i Belimo Automation Norge.

Han vil fortsette i selskapet som applikasjons- og produktrådgiver. I denne stillingen vil Brevik kunne bruke sin kunnskap og erfaring til å fokusere fullt og helt på utvikling og oppfølging av Belimos kunder og prosjekter i Norge.

– Det er ingen dramatikk bak dette skiftet. Jeg ønsker rett og slett mere tid til markedskontakt og teknikk og er heldig som fikk gjennomslag i styret for dette ønsket, sier Johan Brevik til VVS aktuelt.

Ny administrerende direktør i selskapet blir Karin M. Jensen. Jensen er utdannet ingeniør og kommer fra elektronikkindustrien. Hun har jobbet hos flere store amerikanske selskap som blant annet Intel, og kommer nå fra Arrow Electronics, verdens største distributør av elektronikk-komponenter. I Arrows Electronics har hun blant annet vært administrerende direktør i Norge, og kom nå fra stillingen som regional direktør for Nord-Europa.

- Belimo har med dette styrket bemanningen i Norge, for ytterligere å kunne bistå kunder og samarbeidspartnere i fremtidige prosjekter. Belimo blir dessuten å treffe på stand D02-15 under VVS dagene, heter det i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår