Sikkerhet i fordelingsskapet

 
Sikkerhet i fordelingsskapetIllustrasjon: P1 og P3 skillebrytere er nå også tilgjengelige som utgaver med utvidelsesskaft i metall for montering i koblingsskap
Eaton gjør det nå mulig for maskinbyggere å ha lastbrudd i 25 til 100 A området i tavler med en dybde på opptil 600 mm. Dette betyr optimal beskyttelse for personell og utstyr.

Energistyringsselskapet Eaton tilbyr nå sine utprøvde P1 og P3 skillebrytere med IP65-beskyttelse også i utgaver med utvidelsesskaft i metall for montering i tavle.

Porteføljen inkluderer forskjellige alternativer for bryter, håndtak og skaft slik at det rette systemet kan monteres fleksibelt i henhold til dine krav. De fullstendige pakkene, som nå er tilgjengelige med prefabrikkerte og brytbare nøytrale leder og -hjelpekontakter, hjelper brukeren til å spare tid og kostnader for bestillingen og installasjonen.

Den manuelle driftsmekanismen på P-skillebryterne fungerer direkte med kontaktene. De kompakte og robuste enhetene er designet for bruk som en hovedbryter med eller uten en nødstoppfunksjon som en på-/av-bryter i tillegg til en bryter for vedlikehold, reparasjon eller sikkerhet. De forsikrer en høy pålitelighetsgrad og har en lang levetid i tillegg til enestående lavt energitap.

For å integrere dem i installasjonen kan brukeren enkelt montere bryterne på monteringsskinnen eller på en monteringsplate. Utvidelsesskaftene for dørtilkobling er tilgjengelige for koblingsskap med en dybde på 400 mm og 600 mm. Passende tommelgrep og håndtak gjør at bryteren kan låses i på stilling som en standardfunksjon og derved beskytte døren mot uautorisert åpning ved tilkoblede tilstander.

De låsbare hovedbrytergrepene kan brukes for å låse skapet med opptil tre stk 8 mm hengelåser. K Line-serien av tommelgrep og håndtak gjør det mulig å låse døren i av-stilling i tillegg til med to stk 6 mm hengelåser eller en sylinderlås. Eaton tilbyr også et valgfritt verktøy for at brukeren skal kunne låse opp døren i på-stilling, f.eks. for feilsøking uten å isolere strømforsyningen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår