Goodtech trykker på POWER-knappen

 
Goodtech trykker på POWER-knappen
I midten av september samles kraftvirksomheten i en divisjon – Goodtech Power.

Goodtech tar et steg videre i sin strategiske satsning innen energiområdet, med fokus på fortsatt vekst og utnyttelse av synergifordelene med et felles marked i Norge og Sverige. 

Det svenske og norske kraftmarkedet befinner seg i en fase med store og viktige investeringer i tiden som kommer. Mange nye anlegg skal bygges for å sikre omstilling til mer miljøvennlige og energieffektive alternativer, og for å møte det økte overføringsbehovet. 

I tillegg har et flertall av anleggene innen transmisjon, distribusjon og vannkraft et stort moderniseringsbehov.

–  Goodtech er en stor og etablert aktør innen kraftsegmentet, med godt renommé på markedet. Men vi nøyer oss ikke med det, og derfor gjennomfører vi nå en offensiv satsning med en felles operativ virksomhet innen kraft som basis, sier Stefan Helmvall, divisjonssjef for Goodtech Power.

Goodtech sysselsetter i dag nærmere 100 kvalifiserte ingeniører innen kraftvirksomheten, som stort sett er konsentrert ved konsernets kontor i Luleå, Umeå, Sundsvall, Stockholm, Göteborg og Bergen. Målsetningen er å nå 160 medarbeidere ved utgangen av 2016, og da med en dobling i omsetningen.

–  I tillegg til å fokusere på vekst, fortsetter vi med å foredle vår måte å gjennomføre omfattende, teknologitunge prosjekter på. Våre kunder skal ha de beste forutsetningene for at investeringsplaner blir til kostnadseffektive prosjekter, forteller Stefan Helmvall.

En entusiastisk Stefan Helmvall avslutter med å konstatere at Goodtech har en spennende og utfordrende reise foran seg. En reise der selskapet gjerne ser at flere er med.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår