Har inngått internasjonal samarbeidsavtale

 
Har inngått internasjonal samarbeidsavtaleFoto: Firesafe
Firesafe Energy og Beerenberg har inngått samarbeidsavtale som omfatter både produkter og tjenester innen passiv brannsikring. Selskapene har kompletterende tilbud som sammen vil åpne nye markeder for begge selskaper.

– Dette samarbeidet gir Firesafe en mulighet til å komme inn på norsk sokkel med en konkurransemessig og kvalitetsmessig svært gunstig løsning for branntetting av kabel- og rørgjennomføringer (såkalte MCT’er), i tillegg til å få innpass i markeder andre steder i verden der Beerenberg er meget sterke, eksempelvis i Sør-Korea, sier daglig Leder i Firesafe Energy AS, Erik Ulevik i en pressemelding fra Firesafe.

– Beerenberg har lenge ønsket å vokse innen landbasert industri, men samtidig har det vært viktig å fokusere på kjernemarkedet som er Olje og Gass. Som ledende aktør innen brannbeskyttelse for industri, bygg og anlegg, er Firesafe derfor en naturlig samarbeidspartner for Beerenberg, sier SVP Business Development i Beerenberg, Geir Harris i meldingen.

De patenterte Benarx panelene til Beerenberg er ferdigdesignede moduler som raskt kan monteres enten på vegg og tak eller rundt søyler som et alternativ til brannmaling. Brannmaling krever en viss omgivelsestemperatur og tørketid for å unngå avflassing og kvalitetsforringelse. Benarx løsningen kan monteres året rundt på kortere tid. Kostnadsmessig er det også svært gunstig når man nå vil kunne levere produkter som er tilpasset brannklasser på landbaserte bygg.

Tradisjonelle løsninger for branntetting av multi kabel- og rørgjennomføringer (MCT) er produsert i gummi og monteres i standardiserte rammer med gitte mål. GPG Marine kan støpes i rammer med størrelse og form som passer kunden best, så lenge de er innenfor testede mål.

Firesafe er Nordens største totalleverandør innen brannsikring. Ved siden av brannteknisk prosjektering, utførelse, og kontroll og service av bygninger og landbaserte anlegg, har selskapet de siste årene også satset innen offshore og marine gjennom datterselskapet Firesafe Energy. Firesafe sitt fotfeste innen landbasert byggenæring gjør at Beerenberg har tildelt Firesafe enerett i det nordiske markedet for prefabrikkerte Benarx paneler. Benarx prefabrikkerte paneler har vært brukt i Olje – og Gass industrien i lang tid og muliggjør effektiv montasje av brannbeskyttelse under alle værforhold.

Beerenberg er en ledende ISO-leverandør på norsk kontinentalsokkel med rammeavtaler på offshore og på landanlegg. Branntetting inngår i leveransene fra ISO-selskapene. Firesafe sin løsning for branntetting, GPG Marine, er et mørtelbasert produkt bestående av Gips, Perlitt og Glassfiber som er tilpasset marine miljøer. Beerenberg vil benytte løsningen i kommende prosjekter som et alternativ til tradisjonelle løsninger som eksempelvis gummiklosser.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår