Helhetlige baderomspakker fra VikingBad

 
Helhetlige baderomspakker fra VikingBad
VikingBad leverer nå seks komplette stiler til hele baderommet, med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør designet av interiørarkitekter og designere.

Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renoverebaderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli.

VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby seks konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter som kjenner godt til hvordan vi i Norge ønsker at vårebaderom skal være. Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan du nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør.

«Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender, kvalitet og behov. Vi ser på badet som et velværerom som skal være praktisk, funksjonelt, hyggelig og godt å tilbringe tid i - men også som en forlengelse av egen identitet. VikingBad tilbyr nå sekskomplette stiler, men du kan selvsagt endre på valg av f.eks. speil, møbelfarge, servantkran eller annet du heller vil ha fra vårt brede produktspekter, for å skape ditt eget preg. Hos VikingBad skal det være lekende lett å få seg sitt drømmebad» sier markedskoordinator Linda Sagplass hos VikingBad i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår