Inngår avtale med Austroflex Rohr-Isoliersysteme

 
Inngår avtale med Austroflex Rohr-IsoliersystemeBildet: AustroPEX kulvertrør med cellegummi som isolering har store fordeler på grunn av sin fleksibilitet. Dette gjør at risikoen for lekkasje minimal, og sparer både installasjonskostnader og tid for rørlegger og kunde.
Arne Bergli AS har inngått en avtale med Austroflex Rohr-Isoliersysteme GmbH, med import og salg av preisolerte kulvertrør til det norske markedet.

- Vi har allerede lagerført flere dimensjoner ved vårt lager i Trøndelag for rask levering til kunde eller byggeplass. Etter å ha flyttet og bygd nye lokaler i Lierne (Trøndelag) i 2019, har vi inngått flere nye avtaler med produsenter i Europa. Dette gir oss meget konkurransedyktige priser og gir oss en stor fordel med salg dirkete til rørlegger uten andre mellomledd. I 2019 fikk vi over 80 nye rørleggerkunder på kundeliste, spredt fra Kirkenes i Nord til Lindesnes i Sør, skriver Arne Bergli AS i en pressemelding.

Arne Bergli AS selger sin produkter til rørleggerfirma og entrepenører over hele landet.

- AustroPEX kulvertrør er lett å håndtere, har lav vekt og er helt vedlikeholdsfrie. Rørene leveres i ferdigkappede lengder som kunde ønsker eller i full lengde på 100 m. Kulvertrøret med cellegummi som isolering har store fordeler på grunn av sin fleksibilitet. Dette gjør at risikoen for lekkasje minimal, og sparer både installasjonskostnader og tid for rørlegger og kunde, heter det videre i pressemeldingen.

AustroPEX rørsystem består av tre koordinerte komponenter:

• Den korrugerte ytterkappen laget av HDPE og cellegummi isolasjonen i flere lag, gjør det lettere å rulle ut og legge ned.
• Et isolasjonslag laget av tverrbundet polyetylen.
• PE-Xa plastrør brukes som et mellomrør og har en nominell diameter på DN20 til DN160.
• PN6-røret har en oksygendiffusjonsperre, og opprettholder et driftstrykk på 6 bar ved en temperatur på 95°C ved korttidslast.
• PN10-røret som en sanitærledning tåler et driftstrykk på 10 bar ved 95°C.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår