Jonas Brennwald blir ny regionsdirektør Grohe

 
Jonas Brennwald blir ny regionsdirektør GroheSvenske Jonas Brennwald blir ny regionsdirektør i både Nord- og Øst-Europa.
Den planlagte omorganisering av salgsregioner med virkning fra 1. april 2016 utføres for å styrke organisasjonen. Jonas Brennwald vil overta rollen som Regional Vice President i både Nord- og Øst-Europa.

Mens man tidligere har delt salgsregionene Øst-Europa og Nord-vest-Europa vil disse regionene nå bli ett. Jonas Brennwald utvider sitt ansvarsområde og tar på seg nye utfordringer og ser et stort potensiale i å effektivisere salgsregionene:

Reorganisering av salgsregioner gjør oss til en sterkere region med Grohe, og vi vil derfor ha mye større innvirkning i markedet. Våre nordiske kunder vil kunne se Grohe´s fulle potensiale og styrke ved den svenske Nordbygg Fair i april, hvor vi vil være til stede med ekstra kapasitet. Det Øst-Europeiske markedet er også svært viktig for Grohe, og jeg ser et stort potensial i dette området”.

Ansettelse av Jonas Brennwald som ny Regional Vice Precident av Nord- og Øst-Europa er blant annet basert på gode prestasjoner og sterk ledelse. Spesielt sistnevnte er viktig, siden hans utvidede region med et stort mangfold av kulturer samt forskjellige markedsutfordringer vil kreve all entreprenørskap og sterk ledelse som Jonas Brennwald er kjent for å ha mestret.

Den nye omorganiseringen av alle de nye salgsregionene i Europa trer i kraft 1. April 2016 meldes det i en pressemelding.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår