Lanserer mySortimo

 
Lanserer mySortimo
Sortimo presenterer en ny digital plattform som heter mySortimo. Plattformen gjør det enklere for håndverkere å holde en tett dialog med Sortimo og skreddersy komplette løsninger – på ett og samme sted.

Med den nye digitale plattformen mySortimo kan håndverkere og servicefolk holde en tett dialog med Sortimo.
- Denne plattformen tilbyr helt frie tøyler til å designe varebilen som man vil, og det gjelder uansett om det handler om gulv, hyllesystem og dekor til bilen, heter det i en pressemelding fra Sortimo.

- Plattformen er enkel å bruke, og ble presentert med et godt resultat på en av Europas største messer for varebiler i den tyske byen Hannover i slutten av september i 2018. For å beskrive det enkelt så handler det om en digital plattform som gjør at Sortimo kan videreutvikle det profesjonelle samspillet med virksomhetens kunder og tilby løsninger innen flere områder, sier Country Manager for Sortimo Norge, Ole-Andreas Pettersen. 

- mySortimo tilbyr et bredt spekter av unike og innovative løsninger som kan revolusjonere håndverkerens daglige arbeid. Dette er virkelig prikken over i’en – når man i forveien har en stresset hverdag med mye på agendaen, skal det være enkelt å designe bilen smart, sier Pettersen. 

- Med andre ord kan håndverkere, industri og logistikkvirksomheter se frem til et digitalt univers der de kan skape personlige og skreddersydde løsninger og tilbud. Det praktiske skal gå hånd i hånd med det innovative, og alt det bygger på maksimal forståelse av kundens behov, sier Pettersen avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår