Lindab har ansatt nye salgsingeniører

 
Lindab har ansatt nye salgsingeniører
Nils Tomas Tollefsen (39) og Stefan Myhre Pettersen (27) er ansatt som Salgsingeniører i Lindab AS avdeling Bergen og Trondheim.

Nils Tomas Tollefsen har tidligere jobbet som HVAC ingeniør hos Reinertsen AS. Nils Tomas har teknisk utdannelse som Fagskoleingeniør fra KEM-linjen ved Bergen Tekniske Fagskole. Han startet opp i Lindab AS, avdeling Bergen i begynnelsen av november. «Vi er særdeles godt fornøyd med å få Nils Tomas på plass lokalt hos oss i Bergen med sin kompetanse på inneklima og energieffektivitet, som er en svært viktig kompetanse vi trenger for å tilføre våre kunder verdi», sier Bjørn Størksen, regionssjef Sør/Vest for Lindab.

Ved Lindabs avdeling i Trondheim er Stefan Myhre Pettersen ansatt som salgsingeniør. Pettersen kommer også fra Reinertsen AS hvor han jobbet som HVAC ingeniør. Han har sin VVS-ingeniør utdannelse fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. «Lindab har et sterkt fokus på inneklimaløsninger og derfor er vi svært fornøyd med at vi får styrket kompetansen lokalt med ansettelsen av Stefan. Vi har stor kompetanse innen Lindab på inneklimaløsninger men vi gleder oss naturligvis over at vi nå står sterkere rustet lokalt, slik at vi skal kunne gi våre kunder en enda bedre service fremover, sier Ståle Svensson som er regionssjef Midt/Nord hos Lindab AS.

Både Tomas og Stefan vil jobbe med ventilasjon, med fokus på lufttekniske og vannbårne inneklimaløsninger meldes det i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår