Mitsubishi Electric lanserer Uwano

 
Mitsubishi Electric lanserer UwanoBildet: Ny toppmodell fra Mitsubishi Electric varmepumper – Uwano - er klar for det norske markedet
Mitsubishi Electric varmepumper lanserer nå sin nye toppmodell, Uwano. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30°C.

– Uwano dekker varmebehovene vi har her i Norge, i tillegg til å ha et moderne og stilrent design, som gjør at vi har troen på at dette kommer til å bli mange nordmenns nye favorittvarmepumpe. Ingen av våre varmepumper varmer opp et rom raskere enn Uwano og det kommer jo godt med når vi har fjorårets vinter friskt i minne, forteller Øystein Brenna, salgsdirektør i Mitsubishi Electric Varmepumper, i en pressemelding.

Varmepumpen med mest effekt

Uwano er utviklet med den verdensledende teknologien Mitsubishi Electric er kjent for, men har flere nye funksjoner og unike fordeler, blant annet varmesprederfunksjon, forbedret «Dual Barrier Coating» og en helt ny teknologi: «Drive Mode Selector». Ellers har den selvfølgelig alle de smarte funksjonene og teknologiene du ønsker på en moderne luft-til-luft-varmepumpe som i-see Sensor, doble luftspjeld, nattmodus, WiFi og mye mer.

– I tillegg til å være et energivennlig oppvarmingsalternativ til vinteren, har Uwano en helt ny funksjon som vi tror kundene vil sette pris på, nemlig «Drive Mode Selector». Funksjonen gjør at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte innstillinger: «Wide Room Mode» for ekstra kraftig luftstrøm og optimal varmespredning, «Eco Mode» for gradvis og besparende oppvarming, og «Quiet Mode» for enda roligere og stille innemiljø. Med innstillingen «Wide Room Mode» øker maskinen turtallet på viften for rask og kraftig oppvarming og fordeling av varme. Perfekt for utfordrende hjem, store rom og gamle hus i en kald norsk vinter der man har behov for ekstra god effekt. Det gir deg friheten til å tilpasse komforten i hjemmet enda raskere, forteller produktsjef i Mitsubishi Electric, Morten Østerhagen.

Uwano leveres i tre størrelser: Uwano 6300 (MSZ-RW25VG-SC), Uwano 7000 (MSZ-RW35VG-SC) og Uwano 8700 (MSZ-RW50VG-SC). Alle leverer nominell varmekapasitet helt ned til -25°C. Den minste modellen, Uwano 6300 leverer hele 4,8 kW ved -15°C og 3,2 kW ved -25°C.

Laget for Skandinavia

Mitsubishi Electric produserer alt i egne fabrikker med full kontroll over alle deler og komponenter.

- Når du kjøper en Uwano-pumpe får du en solid konstruksjon med høy kvalitet og lang levetid – spesielt tilpasset for kaldt og nordisk klimaog. Den er dessuten testet på et av Norges kaldeste steder, nemlig Drevsjø, sier Østerhagen

Bildet Uwano utedel

– Vi introduserer nå også et helt nytt merke som vi kaller «Made for Scandinavia». Dette merket gir forbruker ekstra sikkerhet og en garanti for at produktet er spesialprodusert, tilpasset og testet for det skandinaviske klimaet. Maskiner med dette merket har blant annet ekstra effektiv avrimingsteknologi, og varmesprederfunksjon som bedrer luftsirkulasjonen vesentlig ved at den fordeler varmen jevnt i boligen. Samtidig utnytter den varmen fra vedovner og peiser, noe som oftere trengs i Skandinavia enn på kontinentet, utdyper produktsjefen.

Uwano kommer også med innebygget WiFi, med enkel oppkobling via QR-kode for tilkobling, «Plasma Quad Plus»-filtersystem og LED-backlight på fjernkontrollen for ekstra god leservennlighet.

Uwano er tilgjengelig hos varmepumpeforhandler i løpet av november.

Se Uwano produktfilm her
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår