Ny bærekraftsleder i Erichsen & Horgen

 
Ny bærekraftsleder i Erichsen & HorgenBildet: Kayleigh Elizabeth Smith
Kayleigh Elizabeth Smith er ansatt som ny bærekraftsleder i rådgivningsselskapet Erichsen & Horgen.

– Våre rådgivere har et brennende engasjement for bærekraft. Kayleigh skal samle engasjementet både internt i forhold til å integrere bærekraft som en del av forretningsstrategien, samt eksternt ved å spre det ut i prosjektene, slik at kundene drar nytte av det. Hun vil sikre og bidra til at vi setter det på agendaen fra dag en og tenker mer helhetlig fra start til mål i prosjekter. Slik vil våre rådgivere være med å definere fremtidens bærekraftige bygg, sier Monica Havskjold, avdelingsleder i Erichsen & Horgen, i en pressemelding.   

- Vil inspirere alle til å være med 
Kayleigh har jobbet med bærekraft i byggebransjen i over ti år. Hun kommer fra stillingen som bærekraftsjef i Sweco og har tidligere jobbet i AF Gruppen. Hun gleder seg over jobben i Erichsen & Horgen. 
– Her jobber det utrolig dyktige og engasjerte rådgivere. De har allerede gode rutiner og verktøy på plass for sikre at bærekraft står sentralt i deres prosjekter. Nå blir det min jobb å nøste alt sammen og sikre at arbeidet blir en integrert del av forretningsmodellen. Dette er mer enn en Power Point-presentasjon og en-veis kommunikasjon. Alle skal kjenne et eierskap til arbeidet. Mitt mål er å få alle med på laget og dermed hente det beste ut av alle, sier hun. 

Smith er lidenskapelig opptatt av bærekraft og hvordan bransjen må jobbe sammen for å ta alle mulighetene i en utvikling som går raskt, samtidig som vi må håndtere utfordringene og endringene som følger. 
– Dette gjør vi ikke for å kunne promotere at vi jobber med bærekraft, men for å skape en tryggere, bedre og mer stabil fremtid. Hele verdikjeden må være med, ingen kan bygge fremtiden alene, sier hun.

Flere kunder har et grønnere fokus 
Erichsen & Horgen har i lang tid jobbet med bærekraft innen flere av våre fagområder. Nå ser vi at flere kunder legger mer og mer vekt på miljø og bærekraft i sine henvendelser. Den nyopprettede stillingen er en opprustning for å kunne oppfylle deres behov, sier Monica. 
– Den siste tiden har vi sett et internt behov for å ha en dedikert medarbeider som leder arbeidet, og sørger for at vi jobber tverrfaglig med bærekraft. Det er fantastisk å få Kayleigh med på laget. Hun er et herlig menneske som med sin erfaring og engasjement er perfekt for jobben, sier Havskjold i Erichsen og Horgen. 

Om Erichsen & Horgen:
Erichsen & Horgen er et rådgivende ingeniørselskap innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS. Bedriften yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelinger i Drammen, Skien, Lillehammer og Trondheim. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår