Fant gjemt Mapress-fitting fra Geberit - fikk el-sykkel

 
Fant gjemt Mapress-fitting fra Geberit - fikk el-sykkelBildet: Jeg har brukt Mapress i mange år, blant annet i bygg og i boliger. Det er bra fordi da slipper vi å lodde og slipper risikoen rundt det, sier Cato Nymoen.
Mapress er en av hjørnesteinene i Geberits rørsortiment. Nylig gjemte produsenten fire el-forsinkede 28 mm fittinger rundt om i landet på forskjellige hentelagere og oppfordret rørleggerne til å lete.

Cato Nymoen fra Rørlegger Torgersen i Sandnes var en av de heldige vinnerne.

- Jeg har brukt Mapress i mange år, blant annet i bygg og i boliger. Det er bra fordi da slipper vi å lodde og slipper risikoen rundt det. Mapress er også veldig hendig å bruke, det er store maskiner, men det går fort og er effektivt. Nå har jeg også fått el-sykkelen hjem og den brukes av både meg og min samboer, forteller Cato Nymoen.
 
Geberit Mapress rørsystem har vært på markedet helt siden 1964, den gang i stål, og siden har produkter i syrfast, kobber og kobbernikkel tilkommet.
 
- Vi transporterer drikkevann, kjemikalier, sjøvann, varme, isvann og mye mer i pressfittingsystemer i dag. Vi ser for eksempel at dokumentasjonen vår vedrørende syrefastsystemet gjør at vi nå leverer veldig mye til oppdrettsindustrien, spesielt til oksygenanleggene. Det er store anlegg og lange rørstrekk», forteller Odd Skriden, produktsjef for tekniske produkter i Geberit Norge, i en pressemelding.
 
Geberit Mapress har plugg i alle rørdeler, som blant annet gjør at rørene holdes rene. Alle delene har folie med farge som indikerer materialkvaliteten og viser at en skjøt er presset når folien fjernes. Geberit er totalleverandør av press, og leverer ikke bare rørdeler, men også rør og pressverktøy for å koble delene sammen.
 
- Det er viktig for oss å være en systemleverandør, og i tillegg tilby alt av kompetanse rundt. Vi er den eneste leverandøren som er ute hos kundene med kurs med tilhørende prøve og montørsertifikat for å bekrefte at rørleggerne har vært gjennom en trening, sier Skriden.

Geberit leverer en merkemal for innstikksdybden, som er en viktig del av montasjen av pressfittingsystemet, og tilbyr i tillegg et eget verksted for kalibrering og reparasjon av Geberit pressverktøy.
 
- Det viktigste salgsargumentet vårt er likevel kvalitet. Vi har en nøyaktig, solid og god produksjon, som gjør at det blir lite reklamasjoner i ettertid. Mapress har nær ikke-eksisterende tilfeller av lekkasje eller sveisefeil i delene, sier Skriden.
 
De fire vinnerne som fant en Mapress-bend med stjerne bak plasthetten fikk en premie som dekker en elsykkel til en verdi inntil 35 000. Konkurransen ble gjennomført i samarbeid med Ahlsell og Heidenreich.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår