Skal lede GROHEs nyopprettede region

 
Skal lede GROHEs nyopprettede regionBildet: Rogier van Dis
Rogier van Dis er ansatt som leder for GROHEs nyopprettede region Nordvest-Europa, LIXIL EMENA.

Fra 1. April 2021 vil GROHE Norge sammen med resten av de Nordiske landene, Baltikum, Benelux, Storbritannia og Irland gå under den nydannede regionen "Nordvest-Europa”. Denne organisasjonsendringen tar på sikte å styrke posisjonen til GROHE i de ulike markedene. Rogier van Dis trer inn som leder for den nyopprettede regionen Nordvest-Europa, LIXIL EMENA.

- Den nyopprettede regionen vil være med på å styrke våre medarbeidere. Vår suksess har kommet som et resultat av et fantastisk team på tvers av hele EMENA, og vi ser at våre ansatte jobber hardt for å drive virksomheten fremover. Med den nye organisasjonsendringen er vi glade for å kunne forfremme våre ansatte til nye stillinger med mer ansvar, som en anerkjennelse for deres innsats,  sier Jonas Brennwald, leder LIXIL EMENA og Co-CEO Grohe AG, i en pressemelding.

- De nye endringene vil sørge for best mulig tilpasning i alle markedene for å støtte GROHEs kunder og deres behov. Jeg er glad for at Rogier van Dis går inn som leder for Nordvest-Europa. Rogier har hatt en sterk sukess fra sitt tidligere ansvar over Benelux og Storbritannia. Jeg er sikker på at Nordvest-Europa vil ha en positiv vekst for GROHE-merkevaren under hans ledelse, sier Jonas Brennwald.

- Jeg føler meg beæret over tilliten jeg har fått til å drive vekst for GROHE i en så spennende region. Vi har et mangfoldig og svært talentfullt team på plass for å løfte det enorme potensialet i Nordvest-Europa, slik at vi i stor grad kan forbedre opplevelsen for våre kunder og partnere, sier Rogier van Dis, Leader LIXIL Nordvest-Europa.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår