traineeVANN - meld på din bedrift

 
traineeVANN - meld på din bedriftFoto: Norsk Vann
Suksessen traineeVANN åpner søknadsportalen for neste års kull denne uken, men det er fortsatt ikke for sent for bedrifter som vil være med å melde seg på.

Totalt er det nå hele 8 traineer spredt rundt i landet fra Sogndalen i sør til Trondheim i nord som er med i ordningen. Erfaringen fra kommunene, rådgiverne og entreprenørene som er med er overveldende god. Traineene har vært et positivt tilskudd, man får gjennomført mer, økt omdømme og fått engasjerte traineer med høy arbeidsevne og topp kompetanse.  skriver Norsk vann i en pressemelding.

Ordningen har vært med på å tilføre bransjen hittil 15 nye kollegaer på få år, men det er ikke dermed sagt at det er mettet for dyktige folk. Det satses stort på ordningen, men man er helt avhengig av å ha flere bedrifter med på laget for å sikre ordningens fremtid. 

Bedrifter som vil vite mer eller ønsker å melde seg på kan kontakte traineeVANN-koordinator Martin Stensland så raskt som mulig. Han kan også nås på mobil 90 50 94 84, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår