Ahlsell kjøper Intec Pumper

 
Ahlsell kjøper Intec PumperFoto: Ahlsell
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Intec Pumper AS. Selskapet leverer komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann så vel som kundeunike løsninger på prefabrikasjon av pumpestasjoner.

Selskapet har 32 ansatte med en omsetning på om lag 200 millioner. Oppkjøpet er en
viktig del av Ahlsells satsing innen vann, avløp (VA) og bygg.

Intec Pumper AS leverer sine produkter, løsninger og tjenester til entreprenører, vei- og tunellbyggere, rørleggere, fiskeoppdrettere og offshore- og marine-kunder i offentlig og privat sektor. Foruten kontor, butikk, lager, prefabrikasjon og serviceverksted på Vinterbro utenfor Oslo, har selskapet avdelinger på Biri og i Bergen.

Unik kvalitet og fagkompetanse

— Intec Pumper har spesialisert seg på pumpeteknikk og forskjellige pumpeløsninger, og har en helt unik kompetanse på et fagområde som Ahlsell ønsker å vokse på. Med økt befolkningsvekst og urbanisering som stiller større krav til infrastruktur, parallelt med klimaendringer som gir økt behov for transport og rensing av vann, ser vi at det er et stort potensial for gode løsninger på dette området framover. Gjennom oppkjøpet får vi 32 nye kollegaer med spesialkompetanse innen pumpeteknikk i et selskap som har en meget god posisjon i markedet og er kjent som en kvalitetsleverandør, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.


Bilde fra signering, fra venstre mot høyre: Lloyd Hellem, Servicesjef Intec Pumper, Morten Østebø, Markedssjef VA – Ahlsell, Aleksander Stein, CMO Intec Pumper, Lars Erik Finne, Direktør M&A – Ahlsell, Ole Hellem, CEO Intec Pumper, Jon Gunnar Støten, CTO Intec Pumper, Mikael Falk oppkjøpsansvarlig konsern – Ahlsell, Therese Bjelde, Divisjonsdirektør – Ahlsell. Foto: Ahlsell.

Enda bedre tilbud til kundene

For både Intec Pumper og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre tilbud til kundene. Fremover vil Intec Pumper sine kunder få tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og suverene logistikktilbud, mens Ahlsells kunder i enda større grad vil oppleve at de får «alt på ett sted».

— Helt siden oppstarten har vi satt leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter i høysetet. Ahlsell er kjent for å være gode på disse punktene selv, så da de kom på banen visste vi at dette oppkjøpet kom til å bli et løft for alle kundene våre, sier Ole Andre Hellem som er daglig leder og eier i Intec Pumper.

— Intec Pumper sin suksess er tuftet på produkter og løsninger proffkundene stoler på samt kompetente og serviceinnstilte medarbeidere. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i bransjen. Vi forventer at oppkjøpet vil tilføre begge parter nye muskler fra første dag, tilføyer divisjonsdirektør Therese Bjelde.

Fokus på bærekraftige løsninger for framtiden

Ahlsells bærekraftstrategi preges av mottoet «handlekraft på bærekraft». Også her ser Ahlsell klare fordeler for kundene og markedet i forbindelse med oppkjøpet av Intec Pumper.

— Med Intec Pumper med på laget ser vi fram til å fortsette vårt arbeid med å skape et mer bærekraftig samfunn. Selskapet tilbyr både prefabrikasjon og serviceavtaler som inkluderer levering av reservedeler og erstatningsprodukter, og dette vet vi bidrar til merverdi for kunden i form av mer lønnsomme og bærekraftige løsninger over tid. Noe vi også har høyt fokus på i Ahlsell, avslutter Runar Hansesætre.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår