Tilbyr rammeavtale på byggautomasjon

 
Tilbyr rammeavtale på byggautomasjonIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Asker kommune tilbyr rammeavtale innen byggautomasjon. Rammeavtalen omfatter tjenester knyttet til SD-byggautomasjon med materiell.

Av Bjørn Laberg

Tjenesten omfatter entrepriser på nye SD-anlegg med prosjektering, der dette ikke er en del av større entrepriser. I tillegg gjelder rammeavtalen service på eksisterende anlegg, inkludert medgått materiell til oppdragsgivernes virksomheter. 

Rammeavtalen har en varighet fra og med 01.07.2024 til og med 30.06.2026 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Anskaffelsens verdi anslås til 5 millioner kroner, eks. mva. per år. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning vil være 25 millioner kroner, eks mva.

Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.

Oppdragsgiver: Asker kommune
Tilbudsfrist: 11. juni 2024
Verdi: inntil 25 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår