Aksel Halvorsen blir rørambassadør i Oslo

 
Aksel Halvorsen blir rørambassadør i OsloBildet: – Det beste med rørleggeryrket er at det er så varierte arbeidsdager. Det blir aldri en kjedelig dag på jobben, sier Aksel Halvorsen entusiastisk.
Aksel Halvorsen har vært med i Sinnasnekkern på tv, og i oktober tok han svenneprøven på scenen under Bygg Reis Deg. Nå er han blitt rørambassadør.

21 år gamle Aksel gikk to år på skole og jobbet som lærling i to og et halvt år. Men han tok også et friår imellom for å være med tre sesonger i Sinnasnekker'n på TVNorge. Nå jobber han som rørlegger hos Caverion Norge i Oslo.

– Jeg valgte å bli rørlegger fordi det er et veldig bra og fysisk yrke som byr på masse spennende oppdrag. Og så er det mange retninger å gå videre på i etterkant, sier Aksel til rornorge.no

Han er en glad og sprudlende person som alltid byr på godt humør. På fritiden trener han, henger med venner og er mye aktiv ute.

– Det beste med rørleggeryrket er at det er så varierte arbeidsdager. Det blir aldri en kjedelig dag på jobben, sier Aksel entusiastisk.

Rekrutteringen av rørambassadører er et sentralt element i kampanjen for å trekke flere unge til yrket. Rørambassadørene er ungdom som er glad i rørfaget, som har sagt seg villig til å snakke om det til andre unge og som er aktive på sosiale medier. I tillegg til å framsnakke faget i og utenfor jobben og på sosiale medier, kan de besøke ungdomsskoler og videregående skoler og fortelle om faget – etter avtale med arbeidsgiver. 

Kilde: rornorge.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår