- Anerkjennelse som gir oss energi

 
- Anerkjennelse som gir oss energiBildet: Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric.
Corporate Knights rangerer Schneider Electric som nummer 1 i sin kategori og 7. globalt i 2023. Anerkjennelsen kommer etter topp ESG-rangeringer i desember.

– Å sparke i gang 2023 med en slik anerkjennelse av vårt bærekraftsarbeid gir hele selskapet energi, sier Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric.

Corporate Knights’ liste for 2023 over verdens 100 mest bærekraftige selskaper er klar, og Schneider Electric befester sin posisjon som et av verdens mest bærekraftige aktører med en 7. plass og som nummer én i sin kategori. Resultatet ble presentert i forbindelse med World Economic Forums toppmøte i Davos. 

Det kanadiske finansmagasinet vurderer hvert år over 6000 selskaper og deres bærekraftige investeringer, likestilling og satte forpliktelser for klima og sosiale forhold. Dette er 12. året på rad Schneider Electric er med på listen. 

– Dette viser at langsiktig arbeid og forpliktelser blir lagt merke til. Det er en viktig påminnelse for hvordan vi og de andre selskapene på Global 100-listen kan gjøre en forskjell på alle nivå, både i næringslivet, og for å bidra til positiv endring for klima, sosiale og økonomiske forhold, forteller Avice-Huet. 

I følge Corporate Knights har alle selskapene på listen det til felles at de leverer produkter og tjenester som er nødvendig for bærekraftig omstilling. Scheider Electric bidrar som leverandør av digitale energiløsninger og automatisering til effektivisering og bedre utnyttelse av ressurser. Schneider Electric legger hvert kvartal frem sine tall på bærekraft sammen med de finansielle resultatene. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår