Armaturjonsson søker regionleder

 
Armaturjonsson søker regionlederIllustrasjonsbilde. Foto: Armaturjonsson AS
Armaturjonsson AS søker regionleder Sør Norge. Denne regionen betjener selskapets kunder i Agder, Buskerud, Vestfold og Telemark.

Er du den vi søker etter?

Du har interesse for rørleggerfaget og liker en variert hverdag. Du får ansvar for å bygge og opprettholde gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere og rørgrossister. Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning/support, spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for blant annet planlegging, koordinering og gjennomføring av kundebesøk, teknisk opplæring, reklamasjonshåndtering og messer. Du vil rapportere til salgssjef og du har med deg en KAM / selger i ditt team som skal betjene kunder i Agder, Buskerud, Vestfold og Telemark.

Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er: "Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!".

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

Du har VVS teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med sterk og faglig relevant erfaring. Du er kunnskapsrik, nysgjerrig og har lyst til å være en del av et sterkt team. Du behersker å snakke engelsk og ønsker å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt og effektivt som mulig.

I tillegg er du glad i å være på farten, da stillingen medfører en del reiseaktivitet.

Du er videre:

-Resultat- og løsningsorientert
-Strukturert og jobber effektivt
-God til å kommunisere og å samarbeide
-Positiv, ærlig og pålitelig
-En relasjonsbygger

Vi kan tilby deg:

-En selvstendig, spennende og variert arbeidshverdag i et team med engasjerte og kvalifiserte kollegaer
-En oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser og påvirkningsmuligheter
-Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling
-Mulighet for kompetanseutvikling både faglig og personlig som vi mener er veldig viktig
-Firmabil
-Kontoradresse etter avtale - innenfor det distriktet du vil dekke.

Høres dette interessant ut? Send en kortfattet søknad med CV til oss.

Ta også gjerne kontakt med Øyvind Skarholt på tlf. +47 982 19 541, os@compass.no for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon. 

CV og søknad sendes via søknadsknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader vurderes fortløpende. 

I henhold til GDPR ber vi deg om å ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonene. Setter du deg som Kun søker vil du slettes fra vår database når prosjektet avsluttes.

Søknadsfrist: Snarest

SØK HER

Om arbeidsgiveren:

Armaturjonsson AS er markedsledende leverandør av produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme, og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg. Bedriften hadde i 2022 en omsetning på 360 millioner og har 40 ansatte. Hovedkontoret ligger på Langhus i Nordre Follo kommune.Vi skal være den beste partneren for VVS-bransjen, og våre verdier er: løsningsorientert, imøtekommende, pålitelig og innovativ.Armaturjonsson er opptatt av rekruttering av kvinner i bransjen, og vi er derfor stolt sponsor av Ingeborg-nettverket.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår