AVLYST: God start for VA-tour Norge

 
AVLYST: God start for VA-tour NorgeBildet: Vellykket start på VA-touren i Kristiansand, med et jevnt trykk av interesserte bransjefolk. Foto: Bjarne Haugland
VA- tourens første stopp i Kristiansand torsdag har, ifølge arrangør og utstillere, vært svært så vellykket.

Av Bjørn Laberg

- Vi er kjempefornøyd med starten på VA-touren. Det har vært jevnt trykk av besøkende hele dagen. Det er alltid gøy å kunne møte interesserte kunder, som både tar seg tid til en samtale med oss, og til å oppdatere seg faglig under touren, sier Ragnar Holth, salgssjef i Pipelife.

Holth har det overordnede ansvaret for vann- og miljøteknikk (VMT/VA) i bedriften.

- Hva har Pipelife fokusert på som utstiller denne gang?

- Nylanseringen EasyREG, som gir deg mulighet til å styre Isotermrør via en app, er et av produktområdene vi fronter under VA-touren. EasyREG er enkel å installere og kan kobles til Smarthus-løsninger. Men selvsagt viser vi også et bredt spekteret av øvrige Pipelife-produkter, sier Holth til VVS aktuelt.

Han understreker at Pipelife utvikler flere digitale løsninger.
- Digitalisering av informasjonsflyten i prosjekter står sentralt. Vel så interessant er nok at vi har lykkes med å bringe signaler fra strømløse steder under bakken, der det i utgangspunktet ikke er internettdekning. Dermed kan vi fjerne de «hvite flekkene» fra det digitale VA-kartet, sier Holth.

Holth har foreløpig lite å sette fingeren på, når det gjelder arrangementet som sådan.
- Vi mener at den formen vi nå har på VA-tour fungerer veldig godt. Så evaluerer vi fortløpende om det er ting vi skal gjøre annerledes på de andre stedene vi anløper, eller eventuelt til neste års tour. Vi er med på alle  stoppestedene, og ser frem til fortsettelsen, sier Holth.

Fra arrangørhold blir det for øvrig meldt at seminaret «Erfaringer med gategods og kumtoppløsninger», som ble holdt av Dag Bruun Tobiassen, Kristiansand kommune, hadde et rekordpublikum torsdag.

Her er resten av stoppestedene under årets VA-tour:

Bergen, 10. mars, Scandic Flesland Airport
Oslo, 12. mars, X Meeting Point (Hellerudsletta)
Trondheim, 17. mars, Scandic Lerkendal
Hamar, 19. mars, Scandic Hamar

(For mer informasjon og påmelding gå inn på www.vatour.no)

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår