BD satser på norsk, patentert vanntåketeknologi

 
BD satser på norsk, patentert vanntåketeknologiIllustrasjonsbilde
Brødrene Dahl introduserer nå Prevent Systems vanntåketeknologi gjennom sitt logistikksystem.

- Vanntåke eller vannforstøvning som slukkesystem har eksistert i markedet i en årrekke, men har nok fått urettmessig motstand fra deler av en konservativ brannbransje, og et rykte om høye priser som henger igjen fra de gamle kompliserte høytrykksystemene, sier Erling Mengshoel, styreleder i Prevent Systems as, i en pressemelding.

- Framgangsmåten er den samme nå som i 2013, vi stilte kundene spørsmålet om hva de ville ha i tillegg til alt det vi allerede har. Da ble svaret lavtrykk vanntåke, og da er det det vi lanserer, sier Anders Thømt,som er leder av Teknisk VVS, varme og brannsikkerhet i BD.

- Fordelene er flere. Systemet er et lavtrykksystem og leveres som komplette systemløsninger med alt i fra pumpesett, egne rørsystemer, til dyser. Dokumentert effektiv kontroll og slokking av branner med mindre vann, har dessuten sine åpenbare fordeler. I tillegg er hele anlegget korrosjonsfritt, som forlenger levetid og reduserer vedlikeholdskostnader, sier Stein-Erik Hansen, daglig leder i Prevent Systems AS.

Vi har kontinuerlig videreutviklet produktsortimentet i samarbeid med ledende produsenter som for eksempel Viking, Victaulic, NOHA, Grundfos, AJ, vi har startet Sprinklerskolen i samarbeid med IF og FG, og sist men ikke minst så har vi tilpasset og modernisert logistikk og distribusjon til hvordan sprinklerkundene vil ha det, sier Thømt avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår