BD satser på norsk, patentert vanntåketeknologi

 
BD satser på norsk, patentert vanntåketeknologiIllustrasjonsbilde
Brødrene Dahl introduserer nå Prevent Systems vanntåketeknologi gjennom sitt logistikksystem.

- Vanntåke eller vannforstøvning som slukkesystem har eksistert i markedet i en årrekke, men har nok fått urettmessig motstand fra deler av en konservativ brannbransje, og et rykte om høye priser som henger igjen fra de gamle kompliserte høytrykksystemene, sier Erling Mengshoel, styreleder i Prevent Systems as, i en pressemelding.

- Framgangsmåten er den samme nå som i 2013, vi stilte kundene spørsmålet om hva de ville ha i tillegg til alt det vi allerede har. Da ble svaret lavtrykk vanntåke, og da er det det vi lanserer, sier Anders Thømt,som er leder av Teknisk VVS, varme og brannsikkerhet i BD.

- Fordelene er flere. Systemet er et lavtrykksystem og leveres som komplette systemløsninger med alt i fra pumpesett, egne rørsystemer, til dyser. Dokumentert effektiv kontroll og slokking av branner med mindre vann, har dessuten sine åpenbare fordeler. I tillegg er hele anlegget korrosjonsfritt, som forlenger levetid og reduserer vedlikeholdskostnader, sier Stein-Erik Hansen, daglig leder i Prevent Systems AS.

Vi har kontinuerlig videreutviklet produktsortimentet i samarbeid med ledende produsenter som for eksempel Viking, Victaulic, NOHA, Grundfos, AJ, vi har startet Sprinklerskolen i samarbeid med IF og FG, og sist men ikke minst så har vi tilpasset og modernisert logistikk og distribusjon til hvordan sprinklerkundene vil ha det, sier Thømt avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår