Blir ny rådgivende ingeniør hos Kruge

 
Blir ny rådgivende ingeniør hos KrugeBildet: Sohaib Mohammed
Sohaib Mohammed tiltrådte 1. november som ny rådgivende ingeniør i Kruge AS

Sohaib får ansvar for utarbeidelse design og konstruksjon av ulike løsninger med Kruge sine montasjesystemer. Sohaib er utdannet Metallurgi ingeniør fra Irak og har jobbet tidligere som Lead Mooring Ingeniør. Her hadde han ansvar for prosjektering/design (i AutoCAD, og Inventor), og produksjon av forankringstau til olje- og gass plattformer, fiskeoppdrett mm.

Sohaib har tidligere jobbet som prosjektleder for ventilasjon med prosjektering av inneklimaanlegg i AutoCAD MEP, Revit, og MagiCAD.

– Vi gleder oss til at Sohaib skal være med å videreutvikle selskapet vårt i en digital og bærekraftig tid. Gjennom hans kompetanse innen prosjektering i AutoCAD og Revit,
samt. erfaring fra bransjer som olje- og gass, fiskeoppdrett og ventilasjon, vil Sohaib bidra til å løfte Kruge vi til nok et nytt nivå, skriver Kruge AS i en pressemelding.

Sohaib ser selv frem til å bruke sin kompetanse i Kruge -og øke sin lærekurve med hjelp av dyktige fagfolket hos Kruge. Som rådgivendeingeniør har han et mål om å gi den beste støtten til våre kunder. Sohaib ønsker også å bidra til å sørge for at Kruge beholder sin plass som Norges ledende firma innen kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår