Bryn Byggklima ekspanderer

 
Bryn Byggklima ekspandererIllustrasjonsbilde / Shutterstock
Bryn Byggklima AS overtar med virkning fra 1. januar 2017 Trondheim Luftteknikk AS, og utvider gjennom dette sin virksomhet utenfor østlandsområdet.

Planen er at Trondheim Luftteknikk fusjoneres inn i Bryn Byggklima 1.januar 2018.

Trondheim Luftteknikk ble etablert i 1981 og har siden starten hatt hoveddelen av sin virksomhet i Trøndelag. Trondheim Luftteknikk er en veldrevet enhet med stabil bemanning og styrke innen totalentrepriser. Firmaet har i dag 16 ansatte og ledes av Kjell Hekkelstrand. Omsetningen i 2016 var 40 millioner. Selskapet har høy kompetanse innen prosjektering og installasjon.

Selger og kjøper har gjennom oppkjøpsprossen funnet en felles kulturell og strategisk plattform og ser frem til å utvikle virksomheten i Trøndelag de kommende årene.

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på østlandet innen installasjon og service på klimaanlegg til yrkesbygg. Bryn Byggklima AS har i dag 6 avdelingskontorer, 1 satelitt kontor  og 150 ansatte. Selskapet omsetter for ca 350 mill. eks. mva. Bedriftens hovedkontor ligger i Asker.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår