Byggfakta Live + Norge Bygges = SMART

 
Byggfakta Live + Norge Bygges = SMART
Byggfakta Live og Norge Bygges prosjektbasene slår seg sammen og vil kunne bearbeides i hele Norden som ett og samme verktøy – SMART

ANNONSE

Et nytt digitalt verktøy har verdenspremiere nå i starten av mai.

Produktet SMART – prosjektinformasjon lanseres, i tillegg til at programmet er smart med innebygget AI, har det flere muligheter enn tidligere, og kombinerer det beste av to verdener forteller salgsleder Mari Bøgseth.

- Byggfakta Live og Norge Bygges databaser slås sammen og produktet vi lanserer er dobbelt så bra, forteller Bøgseth. Kunder av både Byggfakta Live og Norge Bygges får tilbud om å konvertere til det nye produktet SMART etter hvert, men Bøgseth forteller at nye kunder vil få muligheten allerede nå i starten av mai.

- Verktøyet og løsningen har et bedre og mer brukervennlig design, i tillegg har det innebygget AI (kunstig intelligens) som gjør at brukerne vil finne mer relevant informasjon i systemet, jo mer de bruker verktøyet, forteller Bøgseth og legger til at verktøyet også har flere andre forbedrede muligheter.

Kundene har langt bedre muligheter til å søke opp bl.a anbud og rammeavtaler og at smart teknologi som er benyttet gjør at søkeprosessene er langt raskere. SMART er mobilvennlig, har Google maps tilpasning samt en rekke andre forbedringer sammenlignet med verktøyene som er i bruk i dag.

Nordisk IT sjef og ansvarlig for SMART Sergei Belinski forteller at verktøyet som lanseres er arvtageren til Byggfakta Live og Norge Bygges, og at det er påbegynt og planlagt også ytterligere moduler i det nye systemet etter hvert.

- Vi planlegger blant annet en ny CRM modul og en ny anbudsmodul forteller Belinski i sin korte kommentar.

-Nordens nye prosjektdatabase SMART lanseres nå i mai

Ønsker du å se nærmere på prosjektbase SMART klikker du her https://info.byggfakta.no/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår