Danner FLOW Group

 
Danner FLOW GroupBildet: FLOW Groups daglige leder Mads Meisingset.
Solide og velrenommerte VVS-og elektrovirksomheter har gått sammen om å etablere det landsdekkende konsernet FLOW Group, Ambisjonen er å bli blant landets ledende selskaper innen installasjon, drift, vedlikehold, samt rehabilitering av teknisk infrastruktur til B2B segmentet.

Initiativtakerne er Bjørgvin VVS AS i Bergen, Th. Bredesen Eftf. Rørleggerfirma AS i Arendal, VVS Fridén AS i Trondheim, Midt-Norge VVS AS i Trondheim, Vegard Meisingset AS i Bærum og BEST Elektro i Trondheim. Alle selskapene har lang og solid erfaring med utfordrende prosjekter for bedriftsmarkedet i sine respektive geografiske områder.

- Vi påtar oss både små og store oppdrag for bedriftskunder i hele landet, fra mindre enkeltprosjekter til større, komplekse og ressurskrevende totaltekniske entrepriser og komplette rammeavtaler. FLOW Group er etablert for å møte de endrede markedsforhold og morgendagens utfordringer med en robust, ressurssterk og offensiv konsernstruktur, sier FLOW Groups daglige leder Mads Meisingset.

Det nye landsdekkende konsernet er formelt operativt fra 1. januar 2017, har p.t. omlag 150 ansatte og en forventet omsetning i 2017 på rundt 500 millioner kroner inklusiv nye selskaper innen vvs, elektro og ventilasjon som skal innfusjoneres i konsernet i løpet av de neste månedene. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår