Datoene er klare for VA Messene 2024

 
Datoene er klare for VA Messene 2024Bildet: Bildet: Messegeneral Terje Røising var svært godt fornøyd med oppslutningen om VA-messa 2023 på Gardermoen. Her sammen med produktsjef og forretningsutvikler i Pipelife, Ragnar Holth. Foto: Odd Borgestrand
Årets VA Messer er over og kan atter en gang vise til svært gode resultater. Datoene for neste runde i 2024 er nå satt.

VA Messene vil denne gangen holdes i Kristiansand, Stavanger, Oslo og Trondheim.  Både utstillere og besøkende er svært fornøyd med messekonseptet, noe som kommer tydelig frem i evalueringene. 

Slik blir VA Messene 2024: 

• Kristiansand 5. mars 

• Stavanger 7. mars

• Oslo 12.mars

• Trondheim 14.mars

Sammenlignet med 2022 som var et vellykket år med besøksrekorder og fornøyde bransjefolk - rapporterer Messeselskapet som er teknisk arrangør av messene en økning i besøkspåmeldinger på hele 35%. I 2023 landet de totalt på 1806 påmeldte bransjefolk fordelt på de fire messebyene. 

 Terje Røising, messegeneral og ass. Daglig leder i VA- og VVS produsentene VVP synes det blir spennende å prøve en ny by. 

- Vi har hatt en grundig prosess etter årets messer hvor vi landet på å prøve ut messekonseptet også i Stavanger. Her er det mange spennende bransjekollegaer, noe vi har vært nysgjerrig på siden VA Tour prøvde seg her i 2018.  

 I besøksundersøkelsen hvor de fikk inn ca. 600 svar, vises det blant annet til at 97% av de besøkende vil anbefale kollegaer og andre i bransjen å delta på VA Messene, hvor seminarer og produktutvalg/utstillere ble fremhevet positivt.  70% av de besøkende brukte over 3 timer på sitt messebesøk, og hele 80% av de planlegger å kjøpe eller foreslå kjøp av produkter eller tjenester som ble vist på messen. 

LES OGSÅ: Solid løft for VA-messene

- Den store økningen i antall beøkende i forhold til i fjor befester VA Messenes posisjon som VA bransjens viktigste møteplass. Det er virkelig spennende at vi har enda mer å gå på. Vi ønsker oss flere besøkende fra entreprenørene og konsulentene, og her har vi konkrete spennende planer for neste års messe. Det er mange gode grunner til å glede seg til VA Messene 2024, både for utstillere og besøkende!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår