Disse tre skal videreutvikle Ahlsell i Østfold

 
Disse tre skal videreutvikle Ahlsell i ØstfoldBildet: fra venstre: Salgssjef Bygg og VA Anders Weel, Salgssjef VVS Unni Løkken og Salgssjef Elektro Thomas Wold.
Ahlsell øker kompetansen for å gjøre det enklere for kundene i Østfold å få alt på et sted innen bygg og VA.

- Alt handler om lokal forståelse av markedet, sier Anders Weel, daglig leder i Weels.

Anders Weel har ledet Weels Betong og Plast i flere år, og Weels kom inn i Ahlsellkonsernet for snart tre år siden. Ahlsell utvider Anders Weels sitt ansvar til også å gjelde bygg og VA for Ahlsell Østfold. Sammen med Thomas Wold, Salgssjef Elektro og Unni Løkken, Salgssjef VVS, skal disse tre lede utviklingen og sørge for et enda bedre Ahlsell i Østfold. 

Ser på synergier

- Det er helt naturlig at vi ser på synergier mellom Ahlsell og Weels, og at vi i større grad utnytter den sterke posisjonen Weels har i Østfold inn i Ahlsell, sier regionssjef Marius Næss.

- Ahlsell er stor organisasjon, mange mennesker og mye kompetanse. Nå som jeg også kommer på «innsiden» ser jeg hvor mye enklere det er å få Weels sine produkter gjennom Ahlsell, sier Anders.

Totalopplevelse

- Tidligere holdt vi oss stort sett til VA-produkter, men med Unni og Thomas sine team vil vi nå kunne gi kundene våre en totalopplevelse, også i Østfold,  sier Anders.

For Weels betyr det at deres produkter i større grad vil bli kjent for flere Ahlsell kunder. Weels startet opp med PE produksjon av kummer i våres.

- For våre kunder vil styrkingen av Østfoldteamet med Anders, bety at flere kunder også utenfor Østfold blir kjent med disse produktene, avslutter regionssjef Næss.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår