En selvskreven DIHVA-vinner

 
En selvskreven DIHVA-vinnerBildet: Tidligere general for VA-dagane på Vestlandet, Tore Andersland, ble i går kveld tildelt årets DIHVA-pris av styreleder i DIHVA, Anton Bøe. (Foto: Odd Borgestrand)
Det vanket rosende og velfortjente ord til tidligere daglig leder i Driftsassistansen i Hordaland og general for VA-dagane på Vestlandet, Tore Andersland, da han sent i går kveld ble tildelt årets DIHVA-pris.

Det måtte bli Andersland i år. Etter seks år som daglig leder i DIHVA og frontfigur for VA-dagane var det nærmest en selvfølge at juryen pekte på mannen som nå er blitt hentet inn som fagsjef i prosjektavdelingen for vann og avløp i Os kommune utenfor Bergen.

Andersland selv virket både overrasket og stolt over å bli tildelt en hedersbevisning som henger høyt i fagmiljøet på Vestlandet. Styreleder i DIHVA, Anton Bøe, sto for prisutdelingen og understreket at «Årets DIHVA» er en personlig pris til engasjerte fagpersoner.
I omtalen av årets prisvinner sa Bøe at prisvinneren var en svært aktiv selger i sin ungdom. Han utdannet seg til rørlegger og fikk en rekke ulike roller i bransjen.

- Han har vært en nettverksbygger uten sidestykke og har sørget for at DIHVA blir omtalt som lokomotivet av Norsk Vann. Andersland er aldri passiv. Han ser kun muligheter og er uredd. Det er en mann som aldri gir opp. Han har forstått viktigheten av at kunnskap styrkes og smittes gjennom samhandling, sa Anton Bøe.

En stolt og rørt Andersland understreket at VA-dagane på Vestlandet blir til gjennom det engasjementet aktørene viser år etter år.  - Det handler om god samhandling mellom arrangører, foredragsholdere og ikke minst utstillerne, sa Andersland i sin takketale.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår