Energiverket vant gjev NIBE- pris

 
Energiverket vant gjev NIBE- prisGunnar Solem, Regionssjef i NIBE International Affairs, Richard Granskogli, daglig leder i Energiverket, Daniel Kristensen, direktør ABK, Andreas Hellestrand, Area Manager i Nibe.
Energiverket AS vant den gjeveste prisen fra energi-giganten NIBE som gis ut i Norge. I stor konkurranse med flere hundre andre aktører vant Energiverket prisen «Mest salg NIBE – 2016».

Energiverket har utmerket seg med blant annet salg av varmepumper for vannbåren varme som bergvarme, luft til vann varmepumper og ventilasjonsvarmepumper, samt gode løsninger på solenergi.

– Vi har jobbet hardt for å få dette til. Vi har bred kompetanse innen fagfeltet og på noen områder kanskje Norges dyktigste ansatte. Kompetanse og engasjement er en av våre suksessfaktorer, og vi ser enorme muligheter i årene som kommer. sier daglig leder i Energiverket, Richard Granskogli.

– I Sverige, som er veldig sammenlignbart med Norge, blir det solgt 10 ganger så mange varmepumper til vannbåren varme som her til lands. Svenskene har de siste årene solgt ca 50.000 enheter(Bergvarme/luft-vann/ventilasjons varmepumper) - mens her til lands er antallet ca 5 – 6 000 enheter, sier Granskogli.

– Vi merker størst trykk på utskifting av oljefyr og varmeløsninger for nye boliger og næringsbygg.
Mens oljemarkedet sliter, økte varmepumpemarkedet med 12 prosent i 2016, i følge Novap. Dette er bare begynnelsen. Markedet er forventet å stige med flere hundre prosent i årene som kommer. Dersom bransjen skal klare å fjerne alle oljefyrene fra markedet innen 2020. Energiverket er i front av denne veksten og vil fortsette å ansette i årene som kommer for å møte etterspørselen i markedet sier Granskogli.

– Det er fantastisk gledelig å se at erfarne og kompetente firma som Energiverket har så stor suksess med NIBE varmepumper. Det er nettopp denne kategorien aktører som kommer til å drive fram og lede an i det norske varmepumpemarkedet, sier Andreas Hellstrand, Regional Area Manager i NIBE.
 
Kort om Energiverket:
Energiverket ble etablert i 2010 og har på kort tid blitt en av landets ledende aktører på fornybar energi. Dette er energiverkets satsningsområder:
• Utskiftning av oljefyr og erstatte disse med varmepumper for vannbåren varme.

• Leveranse av enkle løsninger til nye boliger. Med kun en enhet på 60x60cm får du vannbåren varme, ventilasjon og varmt tappevann.

• Leveranse av komplette varmeløsninger for næringsbygg.

Energiverket leverer til både private og næringslivet, og har gjennom fornøyde kunder, ledende produkter og dyktige ansatte allerede fått flere utmerkelser for arbeidet. I 2014 ble Energiverket Gaselle-bedrift og nå i februar 2017 vant bedriften «Flest NIBE salg 2016», blant flere hundre NIBE-forhandlere. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår