Energiverket vant gjev NIBE- pris

 
Energiverket vant gjev NIBE- prisGunnar Solem, Regionssjef i NIBE International Affairs, Richard Granskogli, daglig leder i Energiverket, Daniel Kristensen, direktør ABK, Andreas Hellestrand, Area Manager i Nibe.
Energiverket AS vant den gjeveste prisen fra energi-giganten NIBE som gis ut i Norge. I stor konkurranse med flere hundre andre aktører vant Energiverket prisen «Mest salg NIBE – 2016».

Energiverket har utmerket seg med blant annet salg av varmepumper for vannbåren varme som bergvarme, luft til vann varmepumper og ventilasjonsvarmepumper, samt gode løsninger på solenergi.

– Vi har jobbet hardt for å få dette til. Vi har bred kompetanse innen fagfeltet og på noen områder kanskje Norges dyktigste ansatte. Kompetanse og engasjement er en av våre suksessfaktorer, og vi ser enorme muligheter i årene som kommer. sier daglig leder i Energiverket, Richard Granskogli.

– I Sverige, som er veldig sammenlignbart med Norge, blir det solgt 10 ganger så mange varmepumper til vannbåren varme som her til lands. Svenskene har de siste årene solgt ca 50.000 enheter(Bergvarme/luft-vann/ventilasjons varmepumper) - mens her til lands er antallet ca 5 – 6 000 enheter, sier Granskogli.

– Vi merker størst trykk på utskifting av oljefyr og varmeløsninger for nye boliger og næringsbygg.
Mens oljemarkedet sliter, økte varmepumpemarkedet med 12 prosent i 2016, i følge Novap. Dette er bare begynnelsen. Markedet er forventet å stige med flere hundre prosent i årene som kommer. Dersom bransjen skal klare å fjerne alle oljefyrene fra markedet innen 2020. Energiverket er i front av denne veksten og vil fortsette å ansette i årene som kommer for å møte etterspørselen i markedet sier Granskogli.

– Det er fantastisk gledelig å se at erfarne og kompetente firma som Energiverket har så stor suksess med NIBE varmepumper. Det er nettopp denne kategorien aktører som kommer til å drive fram og lede an i det norske varmepumpemarkedet, sier Andreas Hellstrand, Regional Area Manager i NIBE.
 
Kort om Energiverket:
Energiverket ble etablert i 2010 og har på kort tid blitt en av landets ledende aktører på fornybar energi. Dette er energiverkets satsningsområder:
• Utskiftning av oljefyr og erstatte disse med varmepumper for vannbåren varme.

• Leveranse av enkle løsninger til nye boliger. Med kun en enhet på 60x60cm får du vannbåren varme, ventilasjon og varmt tappevann.

• Leveranse av komplette varmeløsninger for næringsbygg.

Energiverket leverer til både private og næringslivet, og har gjennom fornøyde kunder, ledende produkter og dyktige ansatte allerede fått flere utmerkelser for arbeidet. I 2014 ble Energiverket Gaselle-bedrift og nå i februar 2017 vant bedriften «Flest NIBE salg 2016», blant flere hundre NIBE-forhandlere. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår