- Enklere, smartere og mer holdbart

 
- Enklere, smartere og mer holdbartBildet: Salgssjef Anthoni Dias i LK Systems. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: Det er ikke første gang LK Systems AS har deltatt på VVS-dagene. Siden 2012 har selskapet vært en aktiv utstiller.

Av Trond Schieldrop

– Nytt av i år er Uni-X Safe – et kombiskap for varme og tappevann med varmtvann som energibærer, sier salgssjef Anthoni Dias i LK Systems.

– Den store nyheten med kombiskapet er at kaldvann er separert fra forbruksvann og varme for å unngå smitte fra varmt- og over til kaldt vann for å sikre riktig temperatur, sier Dias.

Han legger til at tilstrømningen av besøkende har vært stor første dag fra messa åpnet klokka 10.00 i dag.

Store forventninger

– Ellers ønsker jeg å fremheve prisvinneren LK Cubic Secure som er den minste og mest  innovatvie vannstopperen på markedet. Fordelen er at man her får oppdatert vaforbruk hver dag, uke, måned og år. Ut fra et forbruks- og miljøhensyn er dette et sikkerhetssystem som vi har store forventninger til, sier Dias.

Maxitherm

Kulverten Maxitherm er også noe Dias ønsker å fremme.

– Vår svenske produsent leverer fra 20 til 160 mm på mål. Vi kapper i de lengdene som kundene har behov for.

Også for LK Systems var koronanedstengningen en tøff periode for aktive selgere.

– Vi fikk ikke treffe kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. Vi satt på våre hjemmekontor og prøvde å serve kundene på en best mulig måte. Det var ikke lett for oss som er på veien mesteparten vi året for å tilfredsstille kundenes behov. Nå som samfunnet er åpnet har vi i år ansatt tre nye selgere i år og satser for fullt for å øke markedsandelene, sier Diaas til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår