Enøk Total og Ishavskraft inngår samarbeid

 
Enøk Total og Ishavskraft inngår samarbeidIllustrasjonsbilde: Shutterstock
Enøk Total og Ishavskraft har inngått en samarbeidsavtale om å tilby energispareavtaler for kunder av Ishavskraft, samt andre bedrifter som er opptatt av å redusere sitt energiforbruk.

- Ishavskraft har satset på rådgiving om riktig energibruk i 20 år. Nå øker vi kapasiteten og forsterker dette arbeidet ved å få med det beste fagmiljøet i Norge for energisparing, sier administrerende direktør i Ishavskraft, Stig A. Hanssen, i en pressemelding.

Daglig leder i Enøk Total, Rune Rosseland, sier de lenge har jobbet for å finne en solid og god partner i kraftbransjen.

- Når valget falt på Ishavskraft er det fordi de er løsningsorienterte og opptatt av å være den kraftleverandøren som bidrar mest til at kundene bruker minst mulig kilowattimer, sier Rosseland.

- Dette er en viktig del av Ishavskraft sin satsing for aktivt å bistå norske bedrifters arbeid for å nå klimamålene», sier Stig A. Hanssen.

- Forretningsmodellen i en energispareavtale med oss er at kundene uten noen investeringer vil spare kostnader fra første dag, energibruken optimaliseres og reduseres, vi overvåker og drifter byggene. Kundene får frigitt tid, bedrer inneklimaet, slipper selv å ta investeringsrisken og øker sin konkurransekraft og bunnlinje, avslutter Hanssen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår