EnviroChemie kjøper Processing

 
EnviroChemie kjøper ProcessingBildet F.v.: Per Martin, Jörg Krause og Reinhard Hübner
EnviroChemie GmbH har kjøpt Processing, Nordens ledende leverandør av svømmebasseng og vannbehandling.

Det tyske vanningeniørfirmaet EnviroChemie GmbH har kjøpt Processing AB og majoritetsandelen i Processing AS, Nordens ledende leverandører av vannbehandling for offentlige svømmebassenger og leverandør av vannrensingsløsninger til industrikunder.

EnviroChemie, som er en del av SKion sin vannsektor, leverer avanserte vann- og kloakkrensingsanlegg samt tjenester innen industri og næringsliv. De utvikler og implementerer pålitelig og innovativ teknologi i vann- og kloakkverk. De leverer standardiserte, modulære, tilpassede og nettbaserte vannbehandlingsløsninger for kunder i industriell og kommersiell drift.

Processing AB, er den ledende leverandøren av vannbehandling for offentlige svømmebassenger i Norden. I tillegg arbeider Processing med industrikunder, som er forretningsområdet selskapet har til hensikt å utvide i samarbeid med EnviroChemie.

- Oppkjøpet av Processing er en spennende utvikling for begge selskapene. EnviroChemie fortsetter sin vellykkede vekst som ledende leverandør av industrielle vannrensingsløsninger og -tjenester. Sammen med Processing får vi tilgang til et nytt geografisk område. Spesielt i forhold til Processing sin ledende posisjon i badebransjen. Dette vil gi oss muligheten til å videreutvikle industrielle vann- og avløpssektoren, mens Processing ytterligere styrker sin posisjon i den offentlige badebransjen. Vi ser frem til å samarbeide med hele Prosesseringsgruppen som nå er en del av EnviroChemie, sier EnviroChemie GmbHs konsernsjef Dr. Jörg Krause i en pressemelding.

- Vi ønsket en sterk partner som kan støtte oss i videreutviklingen av våre industrielle vannbehandlingsaktiviteter i Norden. Ved å være en del av EnviroChemies struktur, kan denne prosessen implementeres mye raskere, samtidig som vi opprettholder vår sterke markedsposisjon i offentlige svømmebassenger. EnviroChemie tilbyr enestående kompetanse innen industriell prosess  av vann-  og avløpsbehandling, samt levering av vannbehandlingskemikalier som f.eks. antiskalanter og ionbyttemasser, sier Per Martin, konsernsjef i Processing AB.

- Vi ønsker Processing velkommen i EnviroChemie og er begeistret over oppkjøpet. Processing er en velkjent og etablert aktør i Norden. Kombinasjonen Processing og EnviroChemie styrker vår posisjon i det europeiske vannbehandlingsmarkedet, sier Dr. Reinhard Hübner, investeringsdirektør SKion GmbH.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår