Eptec Energi AS flytter inn i nye lokaler

 
Eptec Energi AS flytter inn i nye lokalerBildet: Ole Jørgen Veiby, daglig leder i Eptec Energi AS
Fra desember 2019 vil hovedkontoret til Eptec Energi AS være på plass i nyoppussede lokaler i Brobekkveien 115.

– Vi har vært på utkikk etter nye lokaler tilpasset våre behov, under forutsetning at det fortsatt skulle være sentralt i Oslo og med parkeringsmuligheter, sier daglig leder Ole Jørgen Veiby, i en pressemelding.

Brobekkveien ligger mellom E6 og Østre Aker vei, hvilket gjør det til et sentralt utgangspunkt både for å betjene Oslo markedet samtidig som man har rask tilgang til alle retninger ut av Oslo.

Selve flytteprosessen skal være godt planlagt, slik at dette vil ikke vil nevneverdig prege driften. Eptec vil være litt mindre tilgjengelige fredag 29. november, for så å være i full drift i de nye lokalene fra mandag 2. desember.

– Det positive med flytting er at man samtidig får ryddet opp for å møte et nytt og friskt år – hvor vi ser frem til å ta imot våre kunder og leverandører i nyoppussede og presentable lokaler, avslutter Veiby.

Adressen vil fra 01.12.19 være:
Eptec Energi AS
Brobekkveien 115
0582 Oslo

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår