- Et år med begrensninger og muligheter

 
- Et år med begrensninger og muligheterBildet: - Selv om det har vært et krevende år er det også mye positivt å trekke fram, mener hun. Det mest negative er mangelen på møte mellom mennesker, mener administrerende direktør i Comfort-kjeden Kari Øgle Kjensberg. Foto: Odd Borgestrand
- Korona-situasjonen har ikke vært ensidig negativ. Den har nok bidratt til økt digital kompetanse og effektivisering i kjeden vår, sier administrerende direktør i rørleggerkjeden Comfort, Kari Øgle Kjensberg

Av Odd Borgestrand

- Et år med begrensninger har også blitt et år med muligheter. Omsetningsmessig har vi registrert en betydelig vekst fordi norske husholdninger er flinke til å pusse opp badene sine.Den tidsklemma vi har kjent på har vi kanskje funnet en løsning på gjennom denne pandemien, sier Kari Øgle Kjensberg, som innrømmer at hun var bekymret den første uka under nedstengningen. 

- Ganske raskt kom vi på offensiven fordi vi visste at alle har behov for et fungerende bad og dermed også våre tjenester. Vi hadde lagt planer for en stor kampanje uka etter nedstengning der vi oppfordret til «løp og kjøp», samtidig som statsministeren ba folk om å holde seg hjemme. Det ble noen runder internt for å redde denne kampanjen omdømmemessig ved at vi klarte å endre budskap og innhold. Butikkene tok i bruk «klikk og hent» og levering på døra, og dermed holdt vi trykket oppe og økte omsetningen gjennom sommeren. Nå ble feriepengene investert i oppussing i stedet, til våre medlemmers glede, sier Øgle Kjensberg.

- Vi var nok mest bekymret for prosjektmarkedet. Ville bygg og anlegg stoppe opp? Men så viste det seg at bransjen innrettet seg med gode smitteverntiltak og kom godt i gang igjen. Høyeste prioritet var og er tryggheten til alle som handler hos oss, rørleggerne våre ute i privatmarked og på prosjekter og selvsagt alle våre ansatte. Flere av våre rørleggere har fulle ordrebøker langt ut i 2021. Vi er godt fornøyde med situasjonen både på proff- og privatmarkedet rent omsetningsmessig, understreker hun.

- Jeg tror det blir mange nye bad i Norge også i 2021, selv om jeg unner folk en fin sommerferie. Det mest negative er mangelen på møte mellom mennesker. Vi trenger de fysiske møteplassene og de sosiale opplevelsene. De savner jeg, og håper virkelig på en endring neste år.

Fra 1. januar er hun administrerende direktør for rørlegger med butikk, og skal da lede profilhuset «VVS Norge Rørlegger med butikk», som hovedsakelig vil ha fokus mot privatmarkedet for både Comfort og Bademiljø.  Det blir en spennende utfordring som hun gleder seg til.

- Vi kommer til å spisse og tydeliggjøre kjedekonseptene våre – alt fra butikk-konsept og markedsføring til netthandel. 2021 kommer derfor også til å bli et veldig spennende år, sier Kari Øgle Kjensberg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår