Fjerner fett og matlukt med ozon

 
Fjerner fett og matlukt med ozonBildet: Ozongenerering med Airclino kan redusere kostnadene med ventilasjonsrens med nærmere 50 prosent, mener den svenske produsenten Resema Luftfilter.
Matos og fett i ventilasjonskanaler er et velkjent problem i storkjøkken. I takt med at fettlaget i kanalene vokser, minsker ventilasjonseffekten, mens brannrisikoen og energiforbruket øker.

Gjennom å tilføre ozon reduseres disse problemene. Resema Luftfilter AB tilbyr effektive ozongeneratorer, utviklet og produsert i Sverige, basert på omfattende ozon- og applikasjonskunnskap.

– Ozonet bryter ned fettet og oksyderer matosen, uten å etterlate farlige reststoffer. Ozongenereringen kan redusere kostnadene med ventilasjonsrens med nærmere 50 prosent. Ozon har i tillegg en positiv effekt på kullfilter. Når ozon kommer i kontakt med aktivt kull, regenereres det og forlenger levetiden på filteret opp til fire ganger, melder den svenske produsenten Resema Luftfilter AB, som lister opp følgende fordeler med «Airclino»:

• Enkel installasjon, som innebærer lave installasjonskostnader
• Minimalt servicebehov, som slår positivt ut på driftskostnadene.
• Airclino krever ikke tilsyn utover vanlig service
• Ozongeneratoren har betydelig større effekt enn UV-lamper og kjemikalierens.
• Ozon genereres på stedet. Lagring og transport unngås derved.

Om Resema Luftfilter AB:

Resema Luftfilter er et svensk familiforetak, med over 40 års erfaring innen uvikling, markedsføring og produksjon av luftfilter. Selskapet ble etablert i 1969 av gründeren Rune Sellö. Hovedkontor og fabrikk, med et produksjonsareal på cirka 6000 kvm, er lokalisert i Tranås i Småland

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår