Flamco inn i BD-sortimentet

 
Flamco inn i BD-sortimentetBildet: Svein Magnus Grønbeck
Brødrene Dahl AS har inngått avtale med Flamco om å overta produktansvaret for det norske markedet.

- Avtalen vil være gjeldende fra og med 1. januar 2022, men vil bli suksessivt implementert fra og med 1. mai 2021. Flamco er i dag indirekte representert via Wilo Norge AS og vil fortsatt være det ut 2021, sier Terje Ermesjø, kategorisjef teknisk VVS/ brann & barme i Brødrene Dahl, i en pressemelding.

Flamco-gruppen er en del av Aalberts N.V, og jobber proaktivt med utvikling, produksjon og salg av høykvalitetskomponenter til bruk i HVAC-systemer. Flamco har nyskapende produkter som løser dagens- og morgendagens krav til energihåndtering i privatboliger, kontor og forretningsbygg. De er representert i mer enn 70 land.

Brødrene Dahl har over en lengere tidsperiode opparbeidet produktansvaret i Norge for flere kjente merkevarer som f. eks. Altech, VSH, Düker, Effebi, etc. og nå Flamco.

- Når vår produktportefølje nå utvides med mer teknisk relaterte produkter, er det viktig å kunne tilby teknisk support på disse produktene. I den forbindelse opprettes det en teknisk support avdeling. Til å lede og utvikle denne avdelingen har vi ansatt Svein Magnus Grønbeck (bildet), som startet hos oss 3. mai 2021, sier Ermesjø.

- Grønbeck vil sammen med produktsjef Asmund Rovik-Nyberg starte arbeidet med å beslutte og implementere hvilke produkter som skal inn og lagerføres i vårt brede og gode produktsortiment, sier Ernesø avslutningsvis i pressemeldingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår