Flamco inn i BD-sortimentet

 
Flamco inn i BD-sortimentetBildet: Svein Magnus Grønbeck
Brødrene Dahl AS har inngått avtale med Flamco om å overta produktansvaret for det norske markedet.

- Avtalen vil være gjeldende fra og med 1. januar 2022, men vil bli suksessivt implementert fra og med 1. mai 2021. Flamco er i dag indirekte representert via Wilo Norge AS og vil fortsatt være det ut 2021, sier Terje Ermesjø, kategorisjef teknisk VVS/ brann & barme i Brødrene Dahl, i en pressemelding.

Flamco-gruppen er en del av Aalberts N.V, og jobber proaktivt med utvikling, produksjon og salg av høykvalitetskomponenter til bruk i HVAC-systemer. Flamco har nyskapende produkter som løser dagens- og morgendagens krav til energihåndtering i privatboliger, kontor og forretningsbygg. De er representert i mer enn 70 land.

Brødrene Dahl har over en lengere tidsperiode opparbeidet produktansvaret i Norge for flere kjente merkevarer som f. eks. Altech, VSH, Düker, Effebi, etc. og nå Flamco.

- Når vår produktportefølje nå utvides med mer teknisk relaterte produkter, er det viktig å kunne tilby teknisk support på disse produktene. I den forbindelse opprettes det en teknisk support avdeling. Til å lede og utvikle denne avdelingen har vi ansatt Svein Magnus Grønbeck (bildet), som startet hos oss 3. mai 2021, sier Ermesjø.

- Grønbeck vil sammen med produktsjef Asmund Rovik-Nyberg starte arbeidet med å beslutte og implementere hvilke produkter som skal inn og lagerføres i vårt brede og gode produktsortiment, sier Ernesø avslutningsvis i pressemeldingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår