Flow Group og Ramirent med rammeavtale

 
Flow Group og Ramirent med rammeavtale
Ramirent har inngått rammeavtale med Flow Group om levering av utstyr over hele landet.

– Vi er svært glade over å samarbeide med en så solid aktør som Flow. Vi har hatt en svært god dialog under hele prosessen og har hatt en god følelse hele veien, sier Trond Vea, salgsansvarlig Ramirent Region Øst.

Avtalen innebærer at alle Flow sine selskaper skal benytte seg av Ramirent når man skal leie utstyr.
Flow Group er en av Norges ledende selskaper innen teknisk infrastruktur på bedriftsmarkedet, og daglig leder Mads Meisingset er fornøyd med avtalen.
– Flow Group har vekstambisjoner og vi tenker langsiktig. For oss er det avgjørende med en landsdekkende aktør med høy leveringsgrad. Markedet vi opererer i etterspør totalleveranser på alle tekniske løsninger til et bygg, og derfor føler vi at det var strategisk riktig å velge Ramirent da de er en solid og trygg aktør i markedet, sier Meisingset.

– Slik tilbakemelding er en fin bekreftelse på at vi jobber riktig. Flow Group har en offensiv strategi og vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Trond Vea.
Flow Group har per i dag kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Arendal, men har ambisjoner om å utvide utover landegrensene.
– Vi tenker utover Norges grenser og det er derfor riktig av oss å samarbeide med Ramirent som har kontorer over hele Skandinavia, avslutter Meisingset.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår