Fremje etablerer seg i Innlandet

 
Fremje etablerer seg i InnlandetIllustrasjonsbilde
Fremje er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering og kompetanse innen VVS, energi og slokkeanlegg. Planen er å etablere et kontor i Innlandet i første halvdel av 2024.

Fremje er i dag syv ansatte fordelt på kontorene Drammen og Stavanger. Selskapet ser nå mot Innlandet. Det planlegges mange utbyggingsprosjekter i regionen, blant annet nytt Mjøssykehus.

- Slike utbyggingsprosjekter vil skape synergier ellers i markedet. Dette er en satsing Fremje ønsker å ta del i forteller Kim-André Kristiansen, daglig leder i Fremje. 

Søker nøkkelpersoner

Planen er å etablere et kontor i første halvdel av 2024. Fremje starter nå prosessen med å finne nøkkelpersoner til kontoret. Målet for kontoret er å bli minst 5 medarbeidere innen 2 år, med et faglig sterkt miljø innen energi, VVS og slokkeanlegg. Det er naturlig at kontoret skal ligge i triangelet mellom de tre mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar.

LES OGSÅ: – Vi skal ha dobbelt så mange på lønningslista neste år

Fortsatt tro på markedet

- Høye energikostnader og renteoppgang har satt mange prosjekter innen bygg- og anlegg på vent. Vi ser en økning i rehabiliteringsprosjekter med fokus på energiøkonomisering. Det er mye å hente på å forbedre VVS-anleggene. Med rehabilitering utløses ofte krav om innstallering og eventuell tilpasning av eksisterende slokkeanlegg. Vi er i gang med flere prosjekter der dette er tilfellet, sier fagansvarlig for slokkeanlegg i Fremje, Håkon Halleby. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår