Fronter felles strategi og visuell profil

 
Fronter felles strategi og visuell profilBildet: Selskapene i Teqva Gruppen har ulike navn, men sammen bærer alle Q’logoen på ryggen
Sig.Halvorsen og Teqva Gruppen lanserer felles strategi og ny visuell identitet, med over 800 fagfolk samlet under samme paraply.

- Vi lanserer nå en felles strategi og visuell profil som synliggjør styrkene ved å være en del av noe større, samtidig som alle selskapene i gruppen skal beholde sin egenart, sier daglig leder Tor Jakob Dysjaland i Sig.Halvorsen, i en pressemelding.

Teqva Total, Sig. Halvorsen, Rønning Elektro, Teqva Rør Haugesund, Energi & Miljø, Egeland Rør, Avitell Elektro og Agder Ventilasjon er alle egne selskap med egne mål, samtidig er de en del av Teqva Gruppen som har et felles mål om å skape varige løsninger for generasjoner.  

- Selskapene i Teqva Gruppen har ulike navn, men sammen bærer vi alle Q’logoen på ryggen og dette ønsker vi å vise til  verden. For oss står Q’en for Quality – kvalitet i arbeid og kvalitet i folkene som utfører arbeidet, sier konsernsjef for Teqva Gruppen, Kåre Ravndal. 

Hver bedrift i gruppen består av høyt kvalifiserte fagfolk som daglig tar hjelmen på for å levere moderne, fremoverlente løsninger innen våre fagtekniske tjenester. Dette reflekteres i konsernets verdier - som både handler om folk og oppsummeres med bokstavene  F O L K. 

– I Sig.Halvorsen er vi opptatt av kvalitet og gode relasjoner til kunder og samarbeidspartnere.  Felles strategi og visuell identitet for hele Teqva Gruppen styrker bredden i våre tjenester og gir muligheten for flinke fagfolk til å utvikle seg videre. Og med Q’en på ryggen bærer vi målene og verdiene sammen, inn i en fremtid hvor vi skaper løsninger for generasjoner, kan Tor Jakob stolt fortelle.

Strategiprosessen har pågått over tid med fokus på felles plattform og merkevarekompass for samtlige selskap i gruppen. En felles satsing internt og eksternt, som omfavner både kultur, verdier, visuell profil og websider. Med god hjelp fra Fabel Media lanserte Teqva Gruppen i januar i år nytt merkeløfte, logo, storytelling og nye websider for alle selskap. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår