Fugepistol med justerbar utveksling

 
Fugepistol med justerbar utvekslingBildet: Salgssjef i Relekta, Jan Bergh. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: En av de store nyhetene til Relekta på VVS dagene var fugepistolen fra Tec7. – Fordelen er at den har justerbar utveksling slik at det nå er tre pistoler i en med forskjellig håndtakstrykk.

Av Trond Schieldrop

- Det gjør arbeidet smidigere og enklere for håndverkerne, sier salgssjef Jan Bergh til VVS aktuelt.

For øvrig viste Relekta frem alt av fug og lim med tilbehør for aktuelle fagfolk. 

– Oppslutningen om standen har vært stor og de besøkende har vært spesielt opptatt av våre øvrige nyheter. Her kan nevnes lanseringen av en sprayboks uten drivgass til rengjøring før og glatting etter fuging. Dette produktet tar nå miljøet på alvor, sier Bergh.

Sykehusbesøk

- På onsdag hadde vi besøk fra flere sykehus som spesielt bemerket at sprayboksen var luktfri, uten avgasser og faremerker. For nybygg og rehabilitering er dette et meget anvendelig produkt, sier Bergh.

Podcast

Relekta er også opptatt av å promotere sin podcast «Enklere håndverk» der de presenterer enklere løsninger på kjente og mindre kjente problemstillinger. 
– Per i dag har vi 13 episoder ute på nett som så langt har vært meget godt besøkt. Podcast er blitt den nye informasjonskanalen for håndverkere. Skal vi henge med i svingene her må vi være i forkant av utviklingen, sier Bergh til slutt. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår