Furhoffs Rostfria – en 100-åring med siktet innstilt på fremtidens bærekraftige samfunn

 
Den svenske familiebedriften Furhoffs Rostfria produserer rustfrie stålløsninger med lang holdbarhet og høy kvalitet, og de ser hele Norden som sitt naturlige marked.

Utvalget deres omfatter både VVS-produkter, rustfri innredning for offentlig byggearbeid og rustfri Legoproduksjon. Fabrikken og hovedkontoret ligger i Skövde i Sør-Sverige. Her foregår all produksjon og produktutvikling.


VVS-produkter som installeras på bygge med hjälp av våra installationstillbehör ställben.

Furhoffs Rostfria ble grunnlagt i 1899, og var opprinnelig et lite kobberslageri som laget bruksgjenstander for hjemmet. På 1920-tallet gikk produksjonen i økende grad over til produksjon i rustfritt stål. 100 år senere har Furhoffs Rostfria – takket være erfaring, dyktig håndverk og et moderne produksjonsanlegg – vokst til en markedsledende leverandør av rustfrie løsninger for offentlig byggearbeid. Det rustfrie stålet har mange fordeler. I tillegg til en lang levetid og hygieniske egenskaper er rustfritt stål et av verdens mest resirkulerbare materialer. Det gjør produkter i rustfritt stål til et opplagt valg for å bygge fremtidens samfunn, der det stilles høye krav til bærekraft og ansvar – fra produksjon, til gjenvinning etter produktets levetid.


Rostfri brunn för bland annat kök, restaurang och industri.

Furhoffs Rostfria – 30 år på det norske markedet
I 1992 etablerte Furhoffs Rostfria seg i Norge, og siden den gang har de fått mange vellykkede prosjekter på CV-en.

– Etter hvert som vi har tilpasset produktene våre etter dagens byggenormer og kravspesifikasjoner for det nordiske byggemarkedet, har vi opp gjennom årene hatt stor suksess som rustfri leverandør i Norge, forteller Björn Furhoff, administrerende direktør i Furhoffs Rostfria og fjerde generasjon Furhoff som driver selskapet.

– Opp gjennom årene har vi levert produkter innen både VVS og rustfri innredning til blant annet foredling av mat som fiskeslakterier og Tine Meierier. I tillegg har vi med stor suksess levert produkter til boligplattformer for oljeindustrien, badehus og bryggerier.


Rostfri ränna för verkstad och industri.

Høy leveringspresisjon og alltid riktig kvalitet
En viktig del av Furhoffs Rostfrias suksess er den høye leveringspresisjonen. Selskapet har et sterkt fokus på å gi ærlig og tydelig informasjon om leveransene.

– Vi vet hvor viktig det er å motta de rette produktene til avtalt tid. Dessuten er vi nøye med å alltid holde riktig kvalitetsnivå på produktene vi leverer. Det at vi selv har bred kompetanse på våre leveringsområder, gjør oss til en pålitelig leverandør med høyt servicenivå. Du kan alltid regne med riktig levering, som avtalt, og våre kunnskapsrike medarbeidere bidrar gjerne med både rådgivning og hjelp til prosjektering, sier Björn Furhoff.

- En annen fordel med våre VVS-produkter er at vi tilbyr praktisk installasjonstilbehør. Våre støtteben forenkler både installasjon og justering, noe som er svært tidsbesparende i tillegg til at det medfører lavere kostnader for kundene våre.


Rostfri inredning och brunn till tvättstugor och städrum.

Nordisk produksjon gir raske leveranser og mindre klimapåvirkning
At all produksjon foregår i Norden, gjør at Furhoffs Rostfria har korte leveringstider. Selskapet kan også forkorte leveringsveien til andre aktører som har sin produksjon, eller deler av den, utenfor Norden. Hele virksomheten preges av en sterk ansvarsfølelse. Ved å spesialisere seg innen produksjon for foredling av mat, verksted og industri, helsevesen og badehus, legger Furhoffs Rostfria stor vekt på at alle produktene skal ha riktig hygieneklasse og oppfyller alle kravene som gjelder for det miljøet hvor de til slutt ender opp. Dette har de oppnådd gjennom mange års erfaring og tett dialog med sine kunder om produktenes bruksområder. Det gjør Furhoffs Rostfria til en trygg og pålitelig leverandør av rustfrie løsninger for fremtidens samfunn.  Besøk Furhoffs Rostfria på furhoffs.no.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår