Grohe blir ny sølvpartner i Ingeborg-Nettverket

 
Grohe blir ny sølvpartner i Ingeborg-Nettverket
GROHE er verdens ledende leverandør av komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer og en global merkevare med over 6.000 ansatte.

GROHE har siden 2014 vært en del av LIXIL Group. Som en internasjonal merkevare forplikter GROHE seg til sine merkeverdier; teknologi, kvalitet, design og bærekraft.

Anne Dahl Øiseth, startet som Country Manager i GROHE 1.februar i å og kommenterer:

- GROHE er et  meget spennende selskap med mange muligheter , og jeg ser frem til å fortsette utvikling av GROHE i det norske markedet. Det føles helt naturlig for oss å skulle gå inn som partner i Ingeborg-Nettverket og vi ønsker å være med på å bidra til at flere kvinner søker seg til – og utvikler seg og blir i VVS bransjen. 

GROHE Norge har for øvrig en organisasjon med en god blanding av kvinner og menn – dvs. av 13 ansatte totalt så er 5 kvinner. Dette inkluderer kvinnelig leder, kvinnelig markedssjef og 2 kvinnelige selgere, hvorav en er utdannet rørlegger. 

- Vi er veldig glad for at GROHE har valgt å gå inn som Sølvpartner i Ingeborg-Nettverket og ser frem til et godt samarbeid fremover, sier Eli Heyerdal Eide, Styreformann i Ingeborg Nettverket. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår