Hansgrohe SE fyller 115 år

 
Hansgrohe SE fyller 115 årCopyright: Hansgrohe SE
Da Hans Grohe grunnla sitt metallverksted i sørtyske Schiltach i juni 1901, forutså han neppe at den dengang tre mann store virksomheten ville bli en av verdens førende produsenter av armaturer og dusjer.

I dag, 115 år senere, har Hansgrohe SE imidlertid over 3 800 medarbeidere i 34 selskaper og 21 salgskontorer – herav ni medarbeidere i det norske selskapet.

Hans Grohes innovative ånd har preget armatur- og dusjspesialisten gjennom hele virksomhetens historie. Igjen og igjen har det lykkes Hansgrohe SE å sette nye standarder for bransjen med oppfinnelser til baderommet og kjøkkenet. Det gjelder oppfinnelsen av f.eks. dusjstangen (1953), den første dusjen med flere stråletyper (1968), det første kjøkkenarmaturet med uttrekkstut (1984), den vannbesparende teknologien som blander luft i vannet (2004) og muligheten til å styre vannstrøm og stråletyper med ett trykk på en knapp (2011).

- Vi nyter godt av de egenskapene som har kjennetegnet Hansgrohe de siste 115 år. Dette er egenskaper som har gjort virksomheten sterk og frem for alt en gjennomgående, kvalitetsorientert innovasjonskultur, forteller Thorsten Klapproth, Administrerende Direktør for Hansgrohe SE.

- Det skal også løfte oss til det neste ambisiøse målet: en årsomsetning på en milliard euro. Også på designfronten tenker Hansgrohe innovativt. Det har gitt virksomheten 10. plassen i den aktuelle Rankingen fra det Internasjonale Forum Design (iF) over de beste virksomhetene i verden når det kommer til produktdesign, sier Klapproth avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår