Harila skal lede VVS Norge

 
Harila skal lede VVS NorgeBildet: Per Ivar Harila blir ny administrerende direktør i VVS Norge. Foto: Mestergruppen/CF-Wesenberg
Thorbjørn Theie overlater sjefsstolen i VVS Norge til Per Ivar Harila. Harila tiltrer stillingen som administrerende direktør fra nyttår.

– Nå har jeg vært toppleder for kjeder og kjededrift i snart 30 år og ønsker nå å prioritere min tid på en annen måte. Tidspunktet mener jeg er riktig nå, da vi nå går over i en ny fase for VVS Norge, sier Theie. 

– Jeg er meget stolt over først å ha ledet arbeidet med etableringen av VVS Norge til å bli den største aktøren innen VVS-bransjen, og deretter gjennomført et meget vellykket salg av selskapet til Mestergruppen. 

– Det har vært en utrolig spennende jobb med fantastisk dyktige kollegaer og medlemmer. Jeg er sikker på at våre nye eiere vil løfte VVS Norge videre til en enda tydeligere nummer 1 aktør i det norske VVS-markedet. Mestergruppen har den industrielle og finansielle kraften som trengs for å utvikle VVS-bransjen gjennom VVS Norge, det er faglig meget høyt nivå og de vet hvordan man skaper suksess gjennom medlemseide kjeder, avslutter Theie. 

LES OGSÅ: VVS Norge velger Mesterguppen

– Thorbjørn Theie har bygget opp en meget solid organisasjon og fått med seg mange faglig dyktig mennesker i VVS Norge. Han så mulighetene i VVS-bransjen for 6 år siden, tok med seg all sin erfaring fra andre kjeder og etablerte VVS Norge. Vi i Mestergruppen så denne spennende aktøren vokse frem og valgte derfor VVS Norge når vi skulle tre inn i VVS-bransjen. Vi beklager, men aksepterer selvfølgelig Theie sitt valg. Vi takker han for en utmerket jobb som han kan være meget stolt av, og ønsker han lykke til videre, sier Mestergruppens konsernsjef, Mikkel Sandvik.

Bildet: Mestergruppens konsernsjef, Mikkel Sandvik (t.v.) takker Torbjørn Theie for utmerket jobb som leder av VVS Norge 

– Samtidig som vi synes det er synd at Thorbjørn slutter så er vi veldig fornøyde med at Per Ivar Harila tar over lederjobben i VVS Norge. Per Ivar har lang erfaring med kjededrift for medlemseide bedrifter som tidligere kjedeleder i Byggtorget og Per Ivar ledet prosessen som medførte at Byggtorget ble kjøpt av Mestergruppen i 2016. Etter å ha ledet Byggtorget frem til 2020, har Per Ivar hatt ansvaret for Mestergruppens egeneide byggevareanlegg. Per Ivar kjenner derfor Mestergruppens virksomhet svært godt, noe som vil være en stor fordel i å realisere synergiene mellom VVS Norge og Mestergruppens øvrige virksomhet, avslutter Sandvik. 

LES OGSÅ: Suksess med årets fagdager

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Thorbjørn har lagt et godt grunnlag for en fortsatt positiv utvikling for medlemmene i VVS Norge. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medlemmene, og skal gjøre alt det jeg kan for at våre medlemmer skal styrke sin posisjon i lokalmarkedene, sier Per Ivar Harila.

Fakta om VVS Norge:

• VVS Norge ble etablert i 2018 som et medlemseid aksjeselskap, og har datterselskaper som driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA og sprinkelarbeid.

• Datterselskapet VVS Norge Prosjekt består av store medlemsbedrifter med hovedfokus på prosjektmarkedet.

• Datterselskapet VVS Norge Rørlegger med butikk eier kjedene Bademiljø og Comfort, hvor medlemsbedriftene jobber hovedsakelig innenfor privatmarkedet, men også med store og små prosjekter.

• VVS Norge har også avdelingen VVS Norge Partner som består av bedrifter med fokus på privatmarkedet og servicerørleggere.

• Totalt er omsetningen til VVS Norges medlemsbedrifter på ca. 5 milliarder kroner.

• I august 2022 ble VVS Norge en del av Mestergruppen-familien.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår